Jump to content

Skąd wiesz o superakwarium.

Recommended Posts

Wydawało mi się, że był taki temat, ale chyba źle szukałem albo po prostu nie ma. No więc cała "gra" polega na tym by napisać jak tu trafiliśmy i dlaczego to forum, a nie inne. ;-)

Ja trafiłem po tym, jak na jednym z innych for zwyczajnie nie wytrzymałem zarozumiałości użytkowników, a nawet gorzej - fanatyków... właściwie każdemu tam ubliżano zero porad itd. Wpisałem w google i proszę "superakwarium" myślę sobie zobaczymy czy super ;-) Napisałem pierwszy temat jak dobrze pamiętam o mętnej wodzie i potem już poszło, a zatrzymała mnie tutaj życzliwość NirwAnii ;-) Co prawda potem chyba miała mnie dość, ale myślę że wszystko już jest w porządku. Teraz nie mogę się odzwyczaić od tego forum, prócz niego korzystam tylko z jednego "regionalnego". ;-)

A ja w Boże Narodzenie :D się zarejestrowałem całkiem przypadkiem. Chciałem pogłębić swoją wiedzę po prostu. nie szukałem innego forum to wydawało mi się najlepsze a ludzie bardzo życzliwi. No a w google było wpisane AKWARIUM i tak się o nim dowiedziałem. Czasami się nawet zastanawiam dlaczego spośród tylu for wybrałem właśnie to i to tak od razu.

hahahah... ja tu trafiłem przez kolegę który ma akwarium ale nie interesuje się nim zbytnio :(

więc kolega mając dość mojego ciągłego nawijania o rybkach powiedział żebym zalogował się na forum akwarystyczne i się wyżył, a w sql siedział cicho :lol:

więc na google.pl wpisałem forum akwarystyczne i wyskoczyło akurat to :D

Gdy moja kuzynka zakładała akwarium wybierała sobie tybki ze strony superakwarium.pl.

Kiedyś też weszłam na tą stronę. Najpierw oglądałam rybki a potem weszłan na forum.

Chciałam pooglądać galerie innych ale trzeba było mieć konto. I tak to było ;)

Z internetu. Szukałam ratunku dla moich rybek i zostałam. Obecnie jestem zarejestrowana na 5 -iu forach, ale aktywnie uczestniczę już praktycznie w jednym - tutaj zaglądam już raczej jako czytelnik. Uważam, że z tego forum najwięcej się nauczyłam - wiedza tutaj podana jest w najprzystępniejszy i najbardziej kulturalny sposób, przynajmniej rozumiem, o co chodzi. Było tak od początku (dlatego tu się zapisałam) i mam nadzieję, ze tak zostanie :lol:

Ja powiem tak, u mnie google to jedno z najważniejszych narzędzi pracy ;) Forum znam już długo, tylko przez wiele czasu byłam jedynie obserwatorką. Czytałam sobie różne fora i w końcu zdecydowałam się na zapisanie się tutaj. Według mnie panowała tutaj najlepsza atmosfera, no i się do tej pory nie zawiodłam :D Jestem też zapisana na inne fora ale nie chce mi się tam udzielać :mrgreen:

najpierw wpisałam w google frazę `rybki` i wyskoczyły mi propozycji stron-między innymi superakwarium.pl .

Najpierw oglądałam same ryby,a potem z ciekawości na forum weszłam ;p Na początku tylko obserwowałam,ale po ok.miesiącu czasu zalogowałam się tutaj i tak oto tu jestem xd

Ja na początku zarejestrowałem się na paru forach,przez tydzień byłem na takim w którym na odpowiedź czekało się i tydzień,obecnie jestem aktywnym użytkownikiem tylko tego forum,podoba mi się tu atmosfera,według mnie to najlepiej zorganizowane forum tego typu.

• 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...