Grzesiek Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Wydawało mi się, że był taki temat, ale chyba źle szukałem albo po prostu nie ma. No więc cała "gra" polega na tym by napisać jak tu trafiliśmy i dlaczego to forum, a nie inne. Ja trafiłem po tym, jak na jednym z innych for zwyczajnie nie wytrzymałem zarozumiałości użytkowników, a nawet gorzej - fanatyków... właściwie każdemu tam ubliżano zero porad itd. Wpisałem w google i proszę "superakwarium" myślę sobie zobaczymy czy super Napisałem pierwszy temat jak dobrze pamiętam o mętnej wodzie i potem już poszło, a zatrzymała mnie tutaj życzliwość NirwAnii Co prawda potem chyba miała mnie dość, ale myślę że wszystko już jest w porządku. Teraz nie mogę się odzwyczaić od tego forum, prócz niego korzystam tylko z jednego "regionalnego". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 A ja w Boże Narodzenie się zarejestrowałem całkiem przypadkiem. Chciałem pogłębić swoją wiedzę po prostu. nie szukałem innego forum to wydawało mi się najlepsze a ludzie bardzo życzliwi. No a w google było wpisane AKWARIUM i tak się o nim dowiedziałem. Czasami się nawet zastanawiam dlaczego spośród tylu for wybrałem właśnie to i to tak od razu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 hahahah... ja tu trafiłem przez kolegę który ma akwarium ale nie interesuje się nim zbytnio więc kolega mając dość mojego ciągłego nawijania o rybkach powiedział żebym zalogował się na forum akwarystyczne i się wyżył, a w sql siedział cicho więc na google.pl wpisałem forum akwarystyczne i wyskoczyło akurat to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluee15 Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Gdy moja kuzynka zakładała akwarium wybierała sobie tybki ze strony superakwarium.pl. Kiedyś też weszłam na tą stronę. Najpierw oglądałam rybki a potem weszłan na forum. Chciałam pooglądać galerie innych ale trzeba było mieć konto. I tak to było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Ja szukałam choroby i weszłam na superakwarium.pl I zostałam ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewwa Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 a mi ktoś po prostu podrzucił na bloga reklame tego forum, i z ciekawości zajrzałam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzierzka666 Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Z internetu. Szukałam ratunku dla moich rybek i zostałam. Obecnie jestem zarejestrowana na 5 -iu forach, ale aktywnie uczestniczę już praktycznie w jednym - tutaj zaglądam już raczej jako czytelnik. Uważam, że z tego forum najwięcej się nauczyłam - wiedza tutaj podana jest w najprzystępniejszy i najbardziej kulturalny sposób, przynajmniej rozumiem, o co chodzi. Było tak od początku (dlatego tu się zapisałam) i mam nadzieję, ze tak zostanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyq20 Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Wpisałem w google 'forum akwarystyczne' a że to forum było zaznaczone na żółto jako link sponsorowany to się zarejestrowałem i nie żałuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Z google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 ja również z google Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Ja powiem tak, u mnie google to jedno z najważniejszych narzędzi pracy Forum znam już długo, tylko przez wiele czasu byłam jedynie obserwatorką. Czytałam sobie różne fora i w końcu zdecydowałam się na zapisanie się tutaj. Według mnie panowała tutaj najlepsza atmosfera, no i się do tej pory nie zawiodłam Jestem też zapisana na inne fora ale nie chce mi się tam udzielać Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 z google.pl wpisałem "akwarium" i trafiłem. To forum mi się spodobało ponieważ było tu najwięcej informacji i wiele mądrych postów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
daria Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Ja również trafiłam tu przez google. Najpierw korzystałam ze strony głównej a potem z ciekawości weszłam na forum i spodobała mi sie atmosfera więc jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika15 Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Nie będę orginalna Wpisałam w wyszukiwarce google "forum akwarystyczne",bo akurat miałam wtedy problem z rybką...A dlaczego wybrałam to forum-nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiociaKazia Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 najpierw wpisałam w google frazę `rybki` i wyskoczyły mi propozycji stron-między innymi superakwarium.pl . Najpierw oglądałam same ryby,a potem z ciekawości na forum weszłam ;p Na początku tylko obserwowałam,ale po ok.miesiącu czasu zalogowałam się tutaj i tak oto tu jestem xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuendiq Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Super akwarium polecił mnie mój dobry znajomy google Na początku obserwowałem forum,a po jakimś czasie się zarejestrowałem,i nie żałuję 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Ja też znalazłam tą stronkę przez google z ciekawości weszłam i już tu zostałam ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Ja na początku zarejestrowałem się na paru forach,przez tydzień byłem na takim w którym na odpowiedź czekało się i tydzień,obecnie jestem aktywnym użytkownikiem tylko tego forum,podoba mi się tu atmosfera,według mnie to najlepiej zorganizowane forum tego typu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 hahah... przed chwilą chciałem się czegoś dowiedzieć o gąbkach... i oczywiście wszystkie drogi prowadzą do Superakwarium.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
moniczka Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Mnie tu przysłał ecikgfc wraz z małym baniaczkiem i kilkoma molinezjami. Zajrzałam, popatrzyłam, zarejestrowałam się i jestem:). Wielkie dzięki dla ecika:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 google a szukałam opisu rybek zgadzam się z tym, że to najlepsze forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECIK-GFC Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 szukałem coś o akwarium no i jestem poprostu cud Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicke_95 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 google a szukałam opisu rybek zgadzam się z tym, że to najlepsze forum dokładnie TDC: bez wazeliny tu ps tez przez google i to nie jest tak do konca jak shem mowi ... viewtopic.php?f=33&t=11570 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 google... pierwsza strona po wpisaniu akwarium. Spodobała mi się kolorystyka forum i dlatego się zarejestrowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shem Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Google, jednak zanim przeszedłem na forum wielu rzeczy dowiedziałem się z samej strony głównej, oszczędziło to potem nerwów innych starszych użytkowników forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts