Mapet Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Witam. Pojawiła się propozycja stworzenia kalendarzy na 2013 rok oraz kubków z nadrukami. To jak będzie wyglądać koszt zależy od ilości chętnych. Cały projekt to temat do omówienia, otwarty na Wasze propozycje. Kalendarze Cena kalendarzy będzie się mieścić w przedziale 15 -25 zł. Oczywiście im więcej chętnych tym cena niższa. Kalendarze będą posiadały logo SA, 13 zdjęć akwariów (12 miesięcy + okładka). Na jakiej zasadzie zostaną wybrane zdjęcia powiemy później. Oczywiście będą to zdjęcia Waszych akwariów. Gdy coś ruszy w tym temacie, będziemy wiedzieć jakie są wymagania co do zdjęć, jakiej mają być wielkości itd. Jeżeli chodzi o oprawę graficzną - na cały kalendarz mamy wolną rękę. Czekamy zatem na Wasze propozycje odnośnie jego wyglądu. Kubki Czyli dodatkowa propozycja. Trzeba ustalić jaki kształt ma mieć kubek (standardowy, wysoki, pękaty?) oraz co poza logiem SA ma się na takim kubku znaleźć. Przewidywana cena za kubek zostanie określona, gdy zdecydujecie już jak wstępnie ma on wyglądać. Wybór drukarni zależy od ilości chętnych, gdyż niektóre mają limit ilości. Czy jesteście zainteresowani taką akcją na forum? Śmiało wypisujcie Wasze propozycje, temat jest otwarty na wszelkie sugestie. Przede wszystkim chcieli byśmy się zorientować ile osób było by zainteresowanych. Dzięki temu będziemy wiedzieć czy ten projekt ma szansę na realizację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba90 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Ja sie na to pisze Motorola Milestone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goosia Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Świetny pomysł! Jeśli chodzi o kalendarz to biorę na 100% Te 13 fotek to będzie mistrzostwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszurad Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 jestem za i pisze się na kalendarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kromka90 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Moim zdaniem to rewelacyjny pomysł! Na kalendarz pisałabym się na pewno Co do kubka to kształt nie miałby dla mnie znaczenia, raczej to co byłoby na nim. Jeżeli by mi się spodobało to też bym wzięła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Jestem zainteresowany kalendarzem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebun12 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Tak jest kalendarz za 15zl+ przesyłka 7zł i przez cały rok mamy na co patrzeć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavyJones Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Kalendarz biorę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubas Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Też byłbym wstępnie zainteresowany kalendarzem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quieen Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Też chciałabym zamówić taki kalendarz,być może nawet 2 sztuki jeśli cena byłaby atraktycjna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basior Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Biorę kalendarz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomadaad Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Na kalendarz się pisze, a co do kubka to nie wiem musiał bym zobaczyć jakieś projekty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 Jeżeli rzuciło się Wam jakieś akwarium w oko, prosił bym o przysłanie mi Pw-a z linkiem do galerii danego akwarium. W celu kontaktu z jego właścielem o wyrażenie zgody na publikację. Proszę o zatytułowanie takiego Pw-a: Kalendarz 2013. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quieen Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Chodzi oczywiście wyłącznie o akwaria z naszego forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 Tak, bo to będzie kalendarz SA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted November 12, 2012 Administrator Share Posted November 12, 2012 A można własne zbiorniki? ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted November 12, 2012 Author Share Posted November 12, 2012 A oczywiście, że można. Jeżeli uważasz że jest ładne i będzie godnie prezentowało forum oraz Twoje imie na kalendarzu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted November 12, 2012 Administrator Share Posted November 12, 2012 Zgłoszone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 O to może i swój zgłoszę... A na kalendarz jestem chętny, o ile będzie dość duży i ładnie wykonany ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlodydaniel Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Ja biorę na pewno. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Też napewno biorę. Zgłosiłam kilka akwariów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 I ja się skuszę na ten kalendarz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Ja nie chcę ani kalendarza, ani kubka, ale ostrzegam organizatora tej imprezy - Przed drukiem zaliczka na druk, no chyba, że powiesisz sobie w domu 40 kalendarzy akwarystycznych 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Zaliczka to na pewno. Nie oszukujmy się. Zastanawiam się jak zostaną wybrane akwaria ze zgłoszonych? Ankieta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlodydaniel Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Ja mogę dać zaliczkę, nie będzie z tym problemu. Ciekawe jak inni? Z tą ankietą wydaje mi się bardzo dobry pomysł. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts