Marcin!991 Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Jakie są wasze ulubione czynności związane z akwarystyką? Ja uwielbiam zakładać nowe akwarium, zmieniać różne rzeczy w akwa, a przede wszystkim sprzątać w nim. A wy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaraMysz Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Ja akurat sprzątanie uważam za najmniej ulubioną czynność. Jedyne co lubię, to patrzeć na nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Bezapelacyjnie wpuszczanie nowych mieszkańców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red eye Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Bezapelacyjnie wpuszczanie nowych mieszkańców. Hehe, dokładnie. I witanie nowych na świecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzanka12 Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Mogę to potwierdzić. Obserwacja, zadowolenie z wyników przesadzania roślin, zalewania, montowania sprzętu itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faranek22 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 ja lubię karmić rybki ------------------------ brand new proxies Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DRAGO_ Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ja również uwielbiam się patrzeć. Moge tak nieraz przesiedzieć godzinami i rozmyślać co mozna by było zmienić, co zasadzić nowego ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szak123 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ja uwielbiam spamować na chacie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Jakie są wasze ulubione czynności związane z akwarystyką? Szak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Lubię patrzeć na ryby i na krewetki oraz patrzeć jak rośliny rosną A nie cierpię podmieniać wody z tego powodu iż mam 4 akwaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 To ja uwielbiam zalewanie nowych zbiorników. Na drugim miejscu są zmiany aranżacji. Na trzecim oczywiście wpuszczanie nowych mieszkańców Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkbkm Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Ja najbardziej lubię wpatrywać się w akwarium, a jeszcze jak wracam z pracy taki wyjarany jak koń po westernie siadam na fotelu bujanym piwko w łapkę i patrze i patrzę i patrzę aż usnę aaaa i lubię jeszcze partzeć bardzo na rybki które pływają w ławicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponóry_Żniwiasz Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Gapienie się w akwaria, jazda na motorze przez mało uczęszczane drogi i gorący sex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaraMysz Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Gapienie się w akwaria, jazda na motorze przez mało uczęszczane drogi i gorący sex. Ten gorący seks biorąc pod uwagę temat, czyli ulubione czynności związane z akwarystyką odnosi się do czego? do np. seksu z rybkami, seksu rybek? uważam to za zoofilię! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponóry_Żniwiasz Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Dokładnie, psychologia stosowana i socjotechnika w akwarystyce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noovaa Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 A ja nic nie lubię robić w akwarium ... ale lubię akwarium i lubię tą świadomość, że robię dla moich ryb wszystko co jestem w stanie zrobić, by było im dobrze To samo mam z każdym innym zwierzęciem jakie przebywa / przebywało pod moim dachem.. Chyba lubię tą świadomość, że się kimś opiekuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon23 Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Taaaa....ja to po prostu opócz karmienia lubie sie patrzeć.Można by tak siedzieć cały czas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyq20 Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 N a1. zakładanie akwa, a zaraz za 1. miejscem to podmianki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted September 22, 2010 Administrator Share Posted September 22, 2010 Jakie są wasze ulubione czynności związane z akwarystyką? Trzymamy się tego pytania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regus Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Poza spanien , spanie hehehe a tak na poważnie prawie to samo co Ponóry_Żniwiasz jazda na motorku H.D. w jakieś nowe miejsca z kumplami....no i słuchanie dobrego rocka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Na tym etapie co teraz jestem to akurat przyjemność mi sprawia planowanie założenia akwarium po 6 latach przerwy. Powoli do celu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted September 22, 2010 Administrator Share Posted September 22, 2010 Jakie są wasze ulubione czynności związane z akwarystyką? Trzymamy się tego pytania! Poza spanien , spanie hehehe a tak na poważnie prawie to samo co Ponóry_Żniwiasz jazda na motorku H.D. w jakieś nowe miejsca z kumplami....no i słuchanie dobrego rocka No chyba, że motorem jeździsz po akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regus Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Po baniaku nieda ray motorkiem hehe ale jak już z akwarystyką zwązane to lubie karmić swoje bestje hehee jedzą z ręki zwłąszcza żywy pokarm Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_gregor Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Gapić się na akwarium, obserwować rybki i roślinki. Lubię też jeździć motorem do sklepów po różne pierdółki (karmy, nawozy, czasem roślinki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts