Aga009 Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Start: 4.12.2014 r. Szkło: 80x30x40 - proste - 96 litrów Filtr: Aquael fan 1 plus, ceramika Oświetlenie: 18 W (DO ZMIENIENIA !!!) Podłoże: piasek Elementy dekoracyjne: kamienie, korzeń, kokos, liście dębu Flora: moczarka kanadyjska, mech java moss, reszty nie znam Fauna: hokejówka amazońska, zbrojnik, helenka/apmuluriaMoże będą pochwały za piach... Chętnie do wiem się jakie mam tam zielsko. Mile widziane pochwały, krytyki, opinie, porady itp. Sorka za jakość zdjęć Przeniosłem Twój temat do odpowiedniejszego działu /splend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splend Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Start: 4.12.2014 r. Fauna: hokejówka amazońska, zbrojnik, helenka/apmuluria Czy to znaczy że te ryby już w tym akwarium pływają? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuraosPL Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Czy to znaczy że te ryby już w tym akwarium pływają? Szukałem życia na zdjęciu i nie znalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 Czy to znaczy że te ryby już w tym akwarium pływają? No jasne że nie Aż taka zielona nie jestem To jest planowana obsada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick1234 Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Piach super, ale mm nadzieje,że żadne ryby jeszcze tam nie płlywają... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 Piach super, ale mm nadzieje,że żadne ryby jeszcze tam nie płlywają... Czytaj powyżej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick1234 Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 No jasne że nie Aż taka zielona nie jestem To jest planowana obsada. No to git, plus za zero sztuczności. Pod korzenie daj np. kulki G-T, koszt niewielki, a rośliny będą lepiej rosły. Do dobrania obsady po zakończeniu dojrzewania przydałyby się testy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 No to git, plus za zero sztuczności. Pod korzenie daj np. kulki G-T, koszt niewielki, a rośliny będą lepiej rosły. Do dobrania obsady po zakończeniu dojrzewania przydałyby się testy. Jasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Może mi się tylko wydaje, ale szafka poziomu to nie trzyma i to znacznie. Obrusek, choćby ręcznie haftowany, nie zastąpi również maty pod akwarium. Moim zdaniem prosisz się o problemy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 (edited) Może mi się tylko wydaje, ale szafka poziomu to nie trzyma i to znacznie. Obrusek, choćby ręcznie haftowany, nie zastąpi również maty pod akwarium. Moim zdaniem prosisz się o problemy.Akwarium stoi prosto, tylko pokrywa jest krzywo, a obrusek jest ładny i na razie jest dobrze. EDIT: Zdjęcia z dzisiejszego dnia. Może ktoś mi powie dlaczego na niektórych roslinach zrobiło się takie coś ? Edited December 5, 2014 by Aga009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebek Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Czy to znaczy że te ryby już w tym akwarium pływają? Bez przesady! Widzisz tam gdzieś jakieś rybki??? (nie zachowujcie się jak maniacy!..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Bez przesady! A dałbyś sobie rękę uciąć, że w tym "mleku" nie siedzą gdzieś schowane za korzeniem? Głupota ludzka nie zna granic. To raz. Jakby w pierwszym poście było napisane: planowana obsada, to nie byłoby niedomówień. To dwa. A posty takie jak Twój to spam. Kolejny taki zostanie odpowiednio "nagrodzony". To trzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madk Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Wiesz dlaczego, pod akwarium kładzie się coś co jest miękie? Jak nie to się dowiedz ahr ma racje;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts