Podoba mi się głównie dziura w piasku, rozumiem, że chcesz tam kogoś zakopać jako nawóz. Teściowe są najlepsze z tego co wiem, jedyny minus że podgryzają korzenie.
Bardzo sympatycznym akcentem w tej aranżacji jest także kabel zamiast tła.
Jednak aby dopracować szczegóły, proponowałbym umieścić grzałkę na pierwszym planie. Oraz termometr na lewej stronie zbiornika.
Brak wody także daje nam poczucie niedosytu. Osobiście odlałbym jeszcze z 5cm. Wtedy skupimy się bardziej na aranżacji , nie na szczegółach.
Rybek nie ma z tego co widzę. 112l to duży zbiornik. Dałbym z 16szt welonów i 17 labeo.
Ogólnie akwarium na plus.
Jednak gdybym mógł poprosić o bardziej wyraźne zdjęcie. Z judasza najlepiej.
Kabel, i co z tego że kabel. Nie ma się do czego przyczepić to o kablu warto wspomnieć
Z tego co widzę, to w żadnym akwarium SzarejMyszy nie było tła, więc nie warto mieć nadziei że w tym będzie. Bo i po co? I tak jest dobrze.
Mi się bardzo podoba, tylko ten kabel za akwarium to ozdoba ? Po prawej stronie tam gdzie nic nie podadzone dał bym blyxa japonica .
Wydaje mi się, że tam gdzie nie jest nic "podadzone" nic posadzone nie powinno być. Roślina posadzona z prawej popsuła by ten fajny efekt który jest obecnie. Co najwyżej jakieś kamloty z prawej. Akwarium świetne
Recommended Posts
Podoba mi się głównie dziura w piasku, rozumiem, że chcesz tam kogoś zakopać jako nawóz. Teściowe są najlepsze z tego co wiem, jedyny minus że podgryzają korzenie.
Bardzo sympatycznym akcentem w tej aranżacji jest także kabel zamiast tła.
Jednak aby dopracować szczegóły, proponowałbym umieścić grzałkę na pierwszym planie. Oraz termometr na lewej stronie zbiornika.
Brak wody także daje nam poczucie niedosytu. Osobiście odlałbym jeszcze z 5cm. Wtedy skupimy się bardziej na aranżacji , nie na szczegółach.
Rybek nie ma z tego co widzę. 112l to duży zbiornik. Dałbym z 16szt welonów i 17 labeo.
Ogólnie akwarium na plus.
Jednak gdybym mógł poprosić o bardziej wyraźne zdjęcie. Z judasza najlepiej.
SzaraMysz
Kabla jeszcze nie schowałam, wody dolałam, krateru nie ma, żwir dojdzie- ale tylko ciut.
Jeszcze tylko, albo aż- reszta korzeni i kamienie.
Dzisiaj mi się nie chciało.
123Patryk
Mi się bardzo podoba, tylko ten kabel za akwarium to ozdoba ? Po prawej stronie tam gdzie nic nie podadzone dał bym blyxa japonica .
SkanDaL
Wcale nie taki inny aranż.Może w tym postarasz się o tło ?
nero2428
Kabel, i co z tego że kabel. Nie ma się do czego przyczepić to o kablu warto wspomnieć
Z tego co widzę, to w żadnym akwarium SzarejMyszy nie było tła, więc nie warto mieć nadziei że w tym będzie. Bo i po co? I tak jest dobrze.
Po za planowanymi "wenerami" jakieś ryby będą?
GALAKTYKA
Dasz aktualkę?? Czekam z niecierpliwością ;p.
SzaraMysz
Nie wiem po co Wam aktualka, po 4 dniach?
Kryptokoryna padła, akwarium nie skończone. Musi poczekać na mój "lepszy" dzień.
Posted