Thomas Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 czy może ktoś też miał problem z oglądaniem niektórych zdjęc. sam mam zdjęcia w fotosiku ale gdy niektóre wasze chcę otworzyc to otwiera mi się główna strona. link z napisem Image gdy podjadę kursorem mruga jak zwariowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNcZeSs Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 u mnie jest wszystko ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 czy może ktoś też miał problem z oglądaniem niektórych zdjęc. sam mam zdjęcia w fotosiku ale gdy niektóre wasze chcę otworzyc to otwiera mi się główna strona. link z napisem Image gdy podjadę kursorem mruga jak zwariowany Jeżeli otwiera ci się główna strona fotosika , wystarczy na obrazku kliknąć prawym i wybrać pokaż obrazek , otworzy się w powiększeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 danielek sęk w tym że tu nie ma nawet małego obrazka otworzyłem stronę np.mei http://www.fotosik.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Thomas ja jak klikam w moje fotki to też niestety otwiera się główna strona fotosika... Ale jeśli Ty nadal nie widzisz zdjęć bezpośrednio na forum to może masz problem ze swoją przeglądarką? Napisz mi czego używasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 Mozilla mej ale to nie tylko twoje, jest kilka takich... dziwne bo moje linki otwierają bezpośrednio zdjęcie mam najnowszą i wszystkie aktualizacje może ja do bani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 No to czemu robisz smutną minę Ja też używam mozilli i uważam, że jest najlepsza Jaką masz wersję? A instalowałeś ważne dodatki do niej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 dodatki nie wiem czy wiem o czy piszesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 https://addons.mozilla.org/pl/firefox/browse/type:7 Piszę o tych na przykład dodatkach (oprócz QuickTime, RealPlayer i Windows Media Player, bo to nie jest aż takie konieczne). Ale może masz coś przestawione w ustawieniach... Muszę zobaczyć u siebie może coś mi przyjdzie do głowy Jak coś wymyślę to tu napiszę. Najpierw sprawdź opcje w narzędziach mozilli. Powinieneś mieć tak jak w 1 załączniku. Potem zobacz sobie Panel użytkownika na forum -> preferencje forum -> Edytuj opcje wyświetlania. Tu powinno być tak jak w załączniku 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 dzięki mei wszystko tak samo, myślę czy to nie problem fotosika ale to już nie dziś,narka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 sorrry wiara że wam tyłek jeszcze truje o to samo samo ale wkurza mnie jak nie mogę czegoś zobaczyć, gdy klknę prawym -otwórz obrazek-myślałem że może tak mi się otworzy to otwiera się strona z napisem Not Found The requested URL /http& was not found on this server. Apache/2.0.59 (Unix) mod_ssl/2.0.59 OpenSSL/0.9.8g Server at forum.superakwarium.pl Port 80 może ktoś wie w czym tu problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator adminnew Posted March 25, 2009 Administrator Share Posted March 25, 2009 Tylko, że u mnie wszystko jest OK. Sprawdzałem na różnych komputerach i na różnych przeglądarkach. To musi być problem w Twoich prywatnych ustawieniach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 teraz to ja już nic nie wiem,sprawdziłem jeszcze raz to co podała mei i mam tak samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Thomas, tak na odległość to ciężko mi powiedzieć co może być przyczyną Jest tyle różnych możliwości, że głowa mała. Nie masz jakiegoś znajomego informatyka na miejscu, żeby pogrzebał trochę w Twoim kompie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 mei wiesz, chyba tylko to mi pozostało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzierzka666 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 No cóż, może najzwyczajniej niektórzy użytkownicy wklejają nieodpowiednie kody do swoich obrazków? Korzystam z fotosika od wczoraj i wiem, że po wklejeniu jednego z linków otwiera się po kliknięciu w miniaturkę tylko strona główna fotosika...a jeżeli chodzi o ten błąd...hmm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 dokładnie tak samo u mnie problem w fotosiku, ale nie u wszystkich. i ja sprawdzałem kody i jeden który wrzuciłem nie otwierał mi się tak samo,zastanawiam się tylko jak inni otwierają, a może nowe szaty cesarza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts