Kałasznik Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Polecicie mi jakieś zestawy roślinek z allegro do mojego baniaka 72l Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Ja z allegro nie polecam. Lepiej na forum poszukaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kałasznik Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 http://allegro.pl/zestaw-roslin-16-gat- ... 03895.html a takie cos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Nigdy nie wiesz co dostaniesz z allegro i w jakim stanie. Więc stanowczo odradzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Sagra kupowałaś na allegro kiedyś jakieś rośliny ? Ja kupowałem już około 20 razy i ani razu nie miałem problemu z tymi roślinami które dotarły do mnie w całości.Tylko najpierw należy sprawdzić sprzedawcę jakie rośliny sprzedaje i czy na pewno pochodzą z jego zbiornika oraz jego komentarze.Kałasznik ten link co podałeś ja bym nie kupował w tych koszykach ponieważ te rośliny były hodowane nie w wodzie tylko poza wodą coś mi się wydaje a w akwarium mogą zgnić.Poszukaj aukcji z roślinami z przycinek Link to comment Share on other sites More sharing options...
robak_bdg Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 No kuszą te roślinki, ładne i dużo ich. Ale tak jest prawda Nigdy nie wiesz co dostaniesz z allegro i w jakim stanie. Ja jak zamawiałem akwa z allegro to w gratisie były jakieś tam roślinki, to Ci powiem żę w stanie dobrym przyszły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kałasznik Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 a na moim miejscu co byś kupił jakie rośliny do baniaka 72l ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Ze względu że masz bardzo małe oświetlenie to te: viewtopic.php?f=5&t=9355 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Jestem takiego zdania jak Erni-lee, zależy jak trafisz. Najpierw trzeba wszystko przejrzeć dokładnie, zdjęcia i komentarze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi6 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Ja z allegro nie polecam. Lepiej na forum poszukaj.Zależy jak trafisz. Ja za pierwszym razem kupiłem na giełdzie zoologicznej a za drugim razem w sklepie. Większość padła. Słyszałem że dlatego iż sporo hodowców jedzie na jakiś sterydach dla roślinek czy coś takiego. Potem kupiłem przez allegro z odbiorem osobistym. Wszystkie się przyjęły. Roślinki hodowane w kilkunastu akwariach przez maniaczkę. Do tematu. Niestety sprzedawcy nie polecę bo nie widzę teraz jego aukcji. Nazwy nie pamiętam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafikrafiki Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Nigdy nie wiesz co dostaniesz z allegro i w jakim stanie. Więc stanowczo odradzam. Ja kupiłem na Allegro i roślinki super, ale to nie znaczy że każdy trafi super roślinki trzeba czytać komentarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Sagra kupowałaś na allegro kiedyś jakieś rośliny ?Tak, kupowałam. Zamówione przeze mnie roślinki były całe w glonach (okrzemki) i w dodatku dostałam plagę ślimaków w akwarium, a więc nie polecam kupowania z allegro. Jeśli zależy nadal Ci tak na tych roślinkach, to poczytaj komentarze, tak jak Ci doradzali poprzednio koledzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts