Maraverka ramireza Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Witajcie! Mam pewną prośbę - czy ktokolwiek na forum posiada wiedzę na temat rozmnażania bystrzyków? Ostatnio zmodernizowałam akwarium specjalnie dla nich - Mianowicie mam zamiar kupić sobie małą ławicę i rozmnożyć je, bo mam do tego odpowiednie warunki, jednak potrzebuję jakiejś doświadczonej osoby, która obcowała już z tym gatunkiem ryb i jest w stanie opowiedzieć mi co jest konieczne w tarle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavyJones Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Nikt doświadczony raczej Ci nie odpowie. Jest taka książka: Rozmnażanie ryb w akwarium, Hubert Zientek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 W dniu 29.12.2020 o 19:39, Maraverka ramireza napisał: i rozmnożyć je, bo mam do tego odpowiednie warunki, Sądząc po Twoich postach: wydaje Ci się. Ale często strach przed śmiercią i chęć przedłużenia gatunku skłania organizmy do rozmnażania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts