StoneKnight Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Cześć. Chciałbym się dowiedzieć czy kokos po wcześniejszym przygotowaniu go, będzie od razu tonął ? To by było na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahr Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Tak, będzie tonął. To by było na tyle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoneKnight Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Chciałbym się jeszcze zapytać czy trzeba ze szorować z kokosa włoski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahr Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie trzeba, jak masz zbrojniki to je zeżrą z apetytem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoneKnight Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 No to teraz można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gagatek Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi