Gr0m Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Mam pytanko co to jest? Jaki jest powód występowania tego czegoś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzierzka666 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Zdecydowanie korzenie. Mam to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Tak są to na pewno korzenie. Moje kabomby też takie mają . To nic niepokojącego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantcho Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Tak są to na pewno korzenie. Moje kabomby też takie mają . To nic niepokojącego. korzenie bankowo niema powodu do paniki wszystko gra pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Te korzenie mogą oznaczać np. że w tym miejscu będzie nowa roślinka wyroście np. z kabomby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr0m Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 heh wiem do czego służą korzenie tylko że praktycznie z każdej roślinki wychodzą one Link to comment Share on other sites More sharing options...
micechał Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 To znaczy, że dobrze im się rośnie w warunkach które mają , a to znaczy że dobry z Ciebie zielarz bez podtekstów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr0m Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 Eeee nooo ale podnosisz mnie na duchu No to raczej dobrze P.S jak patrzę na Aq to czuję się jak bym był w dżungli a te korzenie to liany Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupeRyba;) Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Chyba już wiesz ale dodam, Korzenie;) Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts