Jump to content

Welony

Recommended Posts

Z miotu jest więcej nie widać na zdjęciu jest ok 50 sztuk mam też drugie młode ale są maleńkie te mają 2 miesiące co do parametrów jest to zwykła kranówka nie wiem jakie są parametry, wode wymieniam raz na 2 miesiące rzadko ale mam dobry filtr woda 20 stopni C bez uzdatniacza itp. nie podgrzewam wody :roll:

Edit:

[attachment=0]4bcc6b8d06b59bd3100b83e066ceae171237999032[1].jpg[/attachment]

oo kurde ale musisz mieć młyn w tych 112l :o:o:o

To narazie bo rezygnuje z molinezji i z gupików kupuję neony do skalarków wiem że nic im nie zrobią bo kedyś miałem neony ze skalarami rozumiem twoje zdzwienie

koniecznie musisz bocji dokupic towarzystwo to rybka stadna

kiryski też :) wiec przynajmniej 4 bocje zebys mial wtedy im bedzie dobrze (w miare)

kirysków może z 6 żebys miał w sumie ale te same czyli spizowe

zbrojników chyba tez za duzo :/

no i kosiarka tez stadna :/ najlepiej stworz swoj temat w dziale obsady zbiorników i tam wypisz obsade ze 112 i tam ci pomogą napewno zrobic tak zeby bylo super bo teraz napewno rybki sie męczą nie to że nie dbasz ale są samotne :)

koniecznie musisz bocji dokupic towarzystwo to rybka stadna

kiryski też :) wiec przynajmniej 4 bocje zebys mial wtedy im bedzie dobrze (w miare)

kirysków może z 6 żebys miał w sumie ale te same czyli spizowe

zbrojników chyba tez za duzo :/

no i kosiarka tez stadna :/ najlepiej stworz swoj temat w dziale obsady zbiorników i tam wypisz obsade ze 112 i tam ci pomogą napewno zrobic tak zeby bylo super bo teraz napewno rybki sie męczą nie to że nie dbasz ale są samotne :)

Czytałem kosierak niekturzy nie trzymają w durzych ilościach bo się strasznie ganiają

mi chodzi głównie o bocje kiryski no i kosiarki chociaz 2 zebys mial bo jedna to nie bardzo :/

proponuje ci zalozyc ten temat w OZ zrobisz jak będziesz chcial.. :)

Już załorzyłem ten temat nie wiedziałem że on jest

hmm

a 50l to nie za malo??

bo ja tez chcialem miec welony w 63l

ale powiedzieli ze nawet 1 nie moge tam trzymac

Nie słuchaj się naprawdę może i trochę zamałe ale niekturzy trzymają trzy welony w 5 litrowej kuli to jest morderstwo > Moje welony są szczęśliwe nawet się rozmnorzyły :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...