Adek86 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Akwa 100x40x40 = 160 Litrów Oświetlenie - 3x30W (aquarelle i aquasky) Filtracja - Fluval 205 + Unifilter 1000 UV Ogrzewanie - grzałka Elite 200W Tło - fototapeta Roślinność - Rotalla Indica, Heteranthera, Glassostigma, Java Moss, Willow Moss, Flame Moss, Bacopa Monnieri i Green, Rogatek, Żabienice Ryby; 12 - Microrasbora Galaxy 5 - Bystrzyk Amandy 4 - otosek 6 - kirysek 4 - Krewetka Amano 2 - Gurami Czekoladowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciesla14 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 AKWARIUM nie jest złe ten żwirek taki jakiś nie za ładny ale to twoje akwarium ale napisz coś o sprzęcie bo nic nie napisałeś a to powinno być CHYBA ŻE NIE MASZ (żart) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartoo18 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Akwa ładne,jakie oświetlenie masz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 a tło tam jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 AKWARIUM nie jest złe ten żwirek taki jakiś nie za ładny ale to twoje akwarium ale napisz coś o sprzęcie bo nic nie napisałeś a to powinno być CHYBA ŻE NIE MASZ (żart) Sprzęt - Fluval 205, Turbo filter 350 Aquaela, Grzałka Elite 200 watt, napowietrzacz Aquael - 300, termometr elektroniczny firmy Hagen, oświetlenie Sun Glo i Flora Glo 2x30watt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 a tło tam jest? tło jest:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 ładne roślinki, akwa też ładne!! tylko rybek nie widać na tej fotce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 ładne roślinki, akwa też ładne!! tylko rybek nie widać na tej fotce w takim buszu na zdjeciu to ciezko je dostrzec:) w realu sobie pływają.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 zrób jeszcze kilka fotek i wstaw może jakieś zbliżenia "portretowe" mieszkańców napewno każdy chętnie obejrzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 adrlic ładny zbiorniczek jak masz go długo w takie aranżacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Plus za ilość roślin, minus za aranżację. Nie ma 1 ani 2 planu. Poprzestawiaj jakoś inaczej te rośliny. Jeśli chodzi o podłoże, to moim zdaniem nie jest złe. Jest tylko trochę nietypowe. Podaj w 1 poście informacje nt. jakie dokładnie masz rośliny oraz jakie oświetlenie. Stosujesz CO2? Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Ja tam widzę razbory i neonki. Poza tym kirysek albinos...Więcej mi się szukać nie chce. Jaka obsada? Ogólnie ładnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Obsada jest podana w podpisie... Ciekawa jestem tylko, jakie dokładnie są te różne gatunki kirysków i bocji. Adrlic napiszesz jakie dokładnie? Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 adrlic ładny zbiorniczek jak masz go długo w takie aranżacji na razie rok mam go w takiej aranżacji:) EDIT: Plus za ilość roślin, minus za aranżację. Nie ma 1 ani 2 planu. Poprzestawiaj jakoś inaczej te rośliny. Jeśli chodzi o podłoże, to moim zdaniem nie jest złe. Jest tylko trochę nietypowe. Podaj w 1 poście informacje nt. jakie dokładnie masz rośliny oraz jakie oświetlenie. Stosujesz CO2? Pozdr wiem ze nie ma 1 i 2 planu i takie mialo byc nietypowe:) mam praktycznie same zwartki plus jakis echindorusy ale nazw nie znam, co2 stosuje ale praktycznie malo od czasu do czasu babelek poleci... a jezeli chodzi o obsade to bocje do wydania i pare kirysków, a bojowniki wrzucę do krewetkarium:) EDIT: Obsada jest podana w podpisie... Ciekawa jestem tylko, jakie dokładnie są te różne gatunki kirysków i bocji. Adrlic napiszesz jakie dokładnie? Pozdr bocje - 2 razy wspaniała 1 szara 1 mysia i 1 jakaś mała:) - ale wszystkie na sprzedaż kirysy - 6 spiżowy, 1 albino, 2 pstry, 1 czarny, 1 masci jakiej nie znam wogóle:) i bodajże pandy 2 ale wiekszosc do wydania jest bo planuje inna obsade mod: nie pisz posta pod postem, używaj opcji "edytuj" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted May 15, 2009 Author Share Posted May 15, 2009 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 podoba mi się tylko te trawki inaczej bym dała bo wyglądają jak wulkany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted May 16, 2009 Author Share Posted May 16, 2009 podoba mi się tylko te trawki inaczej bym dała bo wyglądają jak wulkany to znaczy jak byś je dała(trawki)...?? dzisiaj dokupiłem jeszcze Bacope Monnieri x2:) i rośnie po bokach akwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 wiesz co ja jestem osioł jesli chodzi o planowanie roślin w akwa ale te dwie z lewej bym chyba zostawiła a te dwie po prawej jakoś bardziej do tyłu przesadziła... ehh nie wiem może cos pokombinuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted May 16, 2009 Author Share Posted May 16, 2009 teraz akwa po dodaniu Bacopy Monnieri po bokach akwa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluee15 Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Fajne Kiryski Akwarium bardzo ładne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 bacopa super wygląda ta środkowa trawka za bardzo zasłania korzen tylko ale wiadomo inaczej na fotce inaczej w realu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 no i fota z dzisiaj... Wszystko rośnie jak na drożdżach;)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 How nice Super się rozrasta. Gonszcz normalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazekTR Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Akwarium godne pozazdroszczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 to jeszcze nie jest to czego chcę teraz czekam na paczkę z gałęzatkami... nie wiem co z nimi zrobię ale pewnie korzenie wyłożę ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts