Sylwix Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Tutaj wklejamy z neta lub własne śmieszne zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
todotodora Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 heh, niezłe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 Bibiceps i aligator Link to comment Share on other sites More sharing options...
todotodora Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Sylvix!!! Dwaj śmieszne fotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korozja Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 fajne to z kotem i psem a to z krokodylem już było na tym forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
aszami Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 musicie poczekać na Sylwix ale z tego co wiem to was za nie cały tydzień was zaskoczy z pełnym zapasem fot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Chciałym mieć takiego Tir-a . szkoda że to foto-montaż Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 http://images37.fotosik.pl/82/d288553c18fb9a1emed.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Co do foty z koniami: Ten mały kucyk klaczka, karzeł kuca szetlandzkiego - Thumbelina, czyli Calineczka. Nie widzę w tym nic śmiesznego. Tak jak i w spłuczkach z rybkami itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aszami Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 no moze dla ciebie nie ale naprzykład dla mnei tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrycja Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Bardzo śmieszne cha cha cha, jaki śmieszny konik! Tak, jak byś się śmiał(a) z człowieka karła. Tylko że jego to zaboli. Ale to bez różnicy. A ta spłuczka? WELONY? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 spłuczka to fotomontaż, a z tym gibbicepsem nie wiem co jest w tym zabawnego, rozumiem jako ciekawostkę, ale humor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aszami Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 to chodzi o takie zdjęcia które są np.smieszne,dziwne, takie które na co dzień niemożna zobaczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Z tym tirem to nie fotomontaż tylko takie tiry czasem mają ozdobne naczepy.. Widziałem jednego co miał postolet, #D który wyglądał jakby był wysunięty a to tylko złudzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
loosak Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Patrycja tutaj chodzi o porownanie, Falabella a normalny kon, szkoda ze shire'a nie dali. takie zdjecie nawet mnie rozsmieszylo, bo jest po prostu urocze. a z tymi welonkami na klozecie to zastanawialam sie czy nie pujda z kanaliza:P ze wszystkiego mozna sie posmiac, nawet kawaly o bladynkach albo babach pisza i wszyscy sie smieja. nikt nie bierze tego tak bardzo do siebie. mnie tam smieszy moja codziennosc bo wyglada mniej wiecej tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 to fakt, największy kabaret to nasze życie Link to comment Share on other sites More sharing options...
loosak Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 a ile w tym wszystkim radosci? czasami trzeba umiec smiac sie ze wszystkiego, nawet z wlasnego siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apocalypt0 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Nie mam pytań nie wiem czy mam się śmiać czy płakać;p >>>>>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=cMO8Pyi3UpY <<<<<<,oglądnijcie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Nowe auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madzik Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Co do mini-kuca szetlandzkiego: To chyba raczej argentyński konik Falabella. Czy to, to samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Moje akwarium z rybkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marysia Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 No Stasiek,to temat śmieszna fota a nie akwarium miesiąca,chyba że to angielski humor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Temat jest śmieszne foto!!A czy śmieszne nie mnie osądzać.Ja wklejam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts