łuska Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Przeczytałam na jednym z forów akwarystycznych taki artykuł: http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/rybki-z-akwarium-ugasiy-pozar_181707.html a wy co o tym myślicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopezz Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Dywan może by zgasiło ale meble? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Kilkanacie sztuk pielęgnic papuzich... Dodatkowo na tej fotce wyglądją dziwnie jak paletki To jedna z tych rewelacji jakie można przeczytać w F... np o prześladującej kogoś klamce Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Ta fotka to fotomontaż aby zobrazować gdzie stało akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Ta fotka to fotomontaż aby zobrazować gdzie stało akwarium Dzięki że nam to wyjaśniłeś Sherlocku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Wyjaśniłem Basteqowi bo widzę, że miał niemałe problemy ze skumaniem... dr. Watson Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Znalazłam jeszcze taką rewelacje: http://www.se.pl/wydarzenia/swiat/usa-zlodzieje-nie-chcieli-swiadkow-wiec-zabili-rybki_172117.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianek Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Albo wymyślił ta historje ktoś o bujnej wyobrażni albo tego włamania dokonali idioci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Wyjaśniłem Basteqowi bo widzę, że miał niemałe problemy ze skumaniem... dr. Watson Dzięki, nie domyśliłem się... Myślałem, że to akwa wyglądające na 54 litry wisiało na ścianie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Strażacy i tak byli już w drodze. Woda z akwa przynajmniej przytłumiła dywan. Ja tam bym się martwił, że baniak poszedł. A dywan? Po co komu dywan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopezz Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Fakt szkoda baniaka , a jeszcze bardziej ryb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafikrafiki Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 O ile to prawda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Pomijając ten fotomontaż to czy ktoś może mi powiedzieć jaki udział w gaszeniu pożaru miały ryby? Bo nie rozumiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopezz Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Pomijając ten fotomontaż to czy ktoś może mi powiedzieć jaki udział w gaszeniu pożaru miały ryby? Bo nie rozumiem... Rozchlapywały płetwami wodę z podłogi na ogień Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Rozchlapywały płetwami wodę z podłogi na ogień Taaa... Czego to ludzie nie wymyślą dla sensacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAL9001 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Pomijając ten fotomontaż to czy ktoś może mi powiedzieć jaki udział w gaszeniu pożaru miały ryby? Bo nie rozumiem... Rozchlapywały płetwami wodę z podłogi na ogień A wcale nie bo wysysały wodę z dywanu i pluły na płomienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopezz Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Kiedy wpadłam do mieszkania, zobaczyłam strażaków zbierających ryby z podłogi i wrzucających do wanny z wodą. Dzięki temu część okazów ocalała. Teraz są u znajomego, w jego akwarium - relacjonuje pani Izabela. Nakotłowali wody do wanny jak dla karpi , pewnie o temperaturze 26 stopni C i ryby żyją! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Pierwsza historia:Tylko ktoś trzymający papuzie mógł z czegoś takiego zrobić sensację,akwarium pękło pod wpływem tem. Druga historia:Może jakiś akwarysta był wśród tych nastolatków,a że zastał w tym mieszkaniu zupę rybną,cóż należy taką dobrze przyprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts