krecik06 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Siemka potrzebuje nazwy i (zdjęcia najlepiej) jakiś roślin które nie rosną w górę tylko przy samym dnie. Chodzi o rośliny które będą łatwe w utrzymaniu i nie potrzebują zbyt dużo światła (mam 1 jarzeniówkę aqua-glo T8 15w) Akwarium 60L Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Proponuję przejść się do księgarni i kupić jakiś atlas roślin akwariowych, lub poszukać i poczytać o roślinkach. Na wielu stronach internetowych są takie zbiory (choćby tutaj) Pogłówkuj trochę, a nie wszystko na tacę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecik06 Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 ahahahahahaha kolego nie mam zamiaru latać po żadnych księgarniach. Pisze tu i oczekuje konkretnych odpowiedzi a nie takich jak twoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuczan Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Żeby odszukać informacje które są ci nie zbędne nie potrzeba zbytnio inteligencji ani nie spotykanej wiedzy tylko wystarczy kliknąć tu i tam a nikt tego kolego za ciebie nie będzie robił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_gregor Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 ahahahahahaha kolego nie mam zamiaru latać po żadnych księgarniach. Pisze tu i oczekuje konkretnych odpowiedzi a nie takich jak twoja. Oczekujesz? A może żądasz? Z takim podejściem życzę sukcesów w życiu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecik06 Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 Odpowiedzi typu "wystarczy poszukać itd." moim zdaniem są nie na miejscu Prawie na każdy temat możecie odpowiadać takimi postami więc w takim razie po co jest forum? PS nie znasz odpowiedzi na moje pytanie to się nie wypowiadaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho27 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Oto moje propozycje: - Eleocharis acicularis, - Eriocaulon Cinereum, - Glossia, - Hemianthus, - Lilaeopsis, - Gałęzatka. (mam 1 jarzeniówkę aqua-glo T8 15w)Oświetlenie proponuję wymienić na mocniejsze, bo przy takim to prawie nic ci nie urośnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 - Glossia, Co to Eriocaulon nie ma najmniejszych szans przy takim świetle, jak i również większość wymienionych przez ciebie roślin Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho27 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 - Glossia, Co to Eriocaulon nie ma najmniejszych szans przy takim świetle, jak i również większość wymienionych przez ciebie roślin Sorry, chodziło mi o Glossostigme Elatinoides. Przecież napisałem, że powinien wymienić oświetlenie na mocniejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecik06 Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 ok dzięki wszystkim za wypowiedzi (te konkretne dotyczące tematu ) Temat do zamknięcia rośliny już kupiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts