sikor Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Czy płaszczka może bycćw 20l akwa?? kupiłem ja i sprzedawca powiedział że mogę ją trzymać w kuli z moimi welonkami czy to prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 oczywiście, że nie i wyrzuć tę kulę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Jak to by wyglądało. Sikor to kojarzy mi się z prima aprilis. Jak widzę jakiś temat, którego autorem jest Sikor to wiem że to żart Już tyle tego dzisiaj napisałeś że mnie to nie śmieszy :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaśka25 Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 dlaczego żart? oczywiście że można, tylko taką plastikową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Ja uważam że można trzymać płaszczki ale żeby nie było im za smutno wpuść tam jeszcze anija277 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 ejjjjjjjjjjjj hahahaha ale Wam się dostanie hahaha a Ty Danielku to poczekaj jak tylko w tych katowicach będziesz hahaha Вы неправильно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts