łuska Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Czytam temat niżej i tak sobie pomyślałam, czy któreś z waszych postanowień na 2011 rok się spełniło? Pochwalcie się. moje niestety się nie udały Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceokiusz Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Być jeszcze lepszym, piękniejszym, bogatszym niż w 2010. Udało się Aha no i kupiłem kubeł Jbl-a :aniol_diabel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Udało mi się założyć 3 akwaria Być na wielu koncertach i festiwalach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Udało mi się zaangażować na poważnie w hobby zwane akwarystyką 8-) Udało mi się pobić ilość dni przeznaczonych na marsz po górach w stosunku do roku 2010 - z 30 do 31 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEn Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Udało mi się wycisnąć 100 kg, na klatkę, i objechać z żoną całe jezioro dookoła ok 80 km a także nauczyłem małą rysować ludzką twarz Plany na ten rok: przetrwać koniec świata oraz założyć 240 l :zamieszany: albo w następnym bo może nie przetrwać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts