łuska Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Często bywam w Monachium (kilka razy w roku), jest może ktoś stamtąd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Jestem tam co tydzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 I znasz tam jakies dobre sklepy? Szukałam koło Westpark'u i nie mogłam znaleźć (bo tam mieszkam za każdym razem kiedy przyjeżdzam) dokładnie koło kościoła przy Westend strasse. A w krótce znów tam jade i dobrze byłoby wiedzieć w razie czego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madman Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Jeżeli jest tu ktoś z Ruhrgebiet to zapraszam do wymiany doświadczeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aal Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Witam jest może ktoś z okolic Frankfurtu nad Menem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diteer Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Witam Jestem tu nowy i chciałem zakomunikować, że w Duisburgu jest największy sklep zoologiczny na świecie. ZOO ZAJAC http://www.zajac.de/ Byłem Wyszedłem w szoku POLECAM !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek3160 Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Ja jestem z okolic Monachium,w Polsce niestety tylko w weekendy.Wkrótce wybieram się do Erding bo wyczaiłem tam jeden sklep i przymierzam się do kupna zestawu do CO 2 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 Ja ciągle nie umiem wyczaić czy gdzieś w okolicach WestendStraBe (Monachium) jest jakiś sklep zoologiczny, szukałam 2h w koncu poszłam do Obi, po pokarm, ale tam za drogo, ceny lepsze są w Hicie, ale wolałabym wejsc do normalnego sklepu akwarystycznego. Wiem, że jest gdzies przy NordenStraBe ale to daleko ode mnie. A ja nie z motoryzowana a 18stką nie wiem czy tam dojade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskarlelystad Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Witam Jestem tu nowy i chciałem zakomunikować, że w Duisburgu jest największy sklep zoologiczny na świecie. ZOO ZAJAC http://www.zajac.de/ Byłem Wyszedłem w szoku POLECAM !!! Bywam tam czasami i polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeGo Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Witam jest może ktoś z okolic Frankfurtu nad Menem JA jak coś to ja z miasta Marburg okolice Giessen 100km od Frankfurtu nad Menem czy w drugą stronę od Kassel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeGo Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ja ciągle nie umiem wyczaić czy gdzieś w okolicach WestendStraBe (Monachium) jest jakiś sklep zoologiczny, szukałam 2h w koncu poszłam do Obi.popatrz na zdjęcie: A (zielone) - Westend Strasse A (czerwone) - to Aquacentrum czyli dobry tierhandlung zaznaczona trasa to niecale 3km reszta czerownych liter to wszystkie sklepy co mają coś związane z sklepami zoologicznymi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 O jej, dzięki! Będę musiała się tam przejść i zobaczyć, wielkie dzięki, naprawdę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek3160 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 No i jeszcze masz Fresnapf Ale to już bardziej na obrzeżach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek3160 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Czy ewentualnie moglibyście wrzucić adresy lub linki do tych wszystkich sklepów w Monachium ? Czy można się tam natknąć na nieco rzadsze okazy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aal Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 jak coś to ja z miasta Marburg okolice Giessen To jednak nie jestem sam:p Na Frankfurt mam 45km, a do Gießen ok 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeGo Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Ano faktycznie Bad Nauheim nie jest dalek jakies 65km od Marburga Ja tam często jestem w giessen w sumie we Frankfurcie tak samo Nawet jutro o 6ej tam jade ;p No i jeszcze masz Fresnapf Ale to już bardziej na obrzeżach.Nie wiem jak tam u was we Fressnapf ale u mnie w Marburgu to jest wyposażenie akwarium od podstaw i wszystko dla ryb i roślin, ale nie ma roślin i rybek ja musze kupować w obi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman27 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Jest tu ktoś z Berlina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek3160 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Ano faktycznie Bad Nauheim nie jest dalek jakies 65km od Marburga Ja tam często jestem w giessen w sumie we Frankfurcie tak samo Nawet jutro o 6ej tam jade ;p No i jeszcze masz Fresnapf Ale to już bardziej na obrzeżach.Nie wiem jak tam u was we Fressnapf ale u mnie w Marburgu to jest wyposażenie akwarium od podstaw i wszystko dla ryb i roślin, ale nie ma roślin i rybek ja musze kupować w obi To rzeczywiście dziwne Bo w Monachium Fresnapf jest bardzo bogato zaopatrzony w ryby . Za to nie wiedziałem że w OBI też można je dostać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeGo Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 No to mamy na odwrót, Ty masz ryby we Fressnapf a nie masz w Obi, ja zaś odwrotnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek3160 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Wybiorę się do OBI w najbliższym czasie. Jeśli będą jakieś ryby to nie wykluczam zakupu. Ale przede wszystkim chcę się rozejrzeć za elementami do przeróbki T8 na T5 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeGo Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Gdy ja potrzebuję to ja zawsze se z pracy przynosze takie coś: i do tego startery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek3160 Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Wiesz GeGo , a to bardzo ciekawe stwierdzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeGo Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 dla tych co chcieli by kupić dyskowce i mieszkają blisko frankfurtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kampffisch Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Moze znacie jakies sklepy w wuppertalu? a moze jest tu ktos z tych okolic? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Moze znacie jakies sklepy w wuppertalu? a moze jest tu ktos z tych okolic? Pozdrawiam Konkretnie nie znam, ale jak jestem w Hamburgu to kupuję w sieciówkach Futterhaus albo w Hornbachu. Może masz je w okolicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts