wojas109 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Moje ryby pływają blisko przedniej szyby i nie wiem co im dolega ?? Czy tak powinno być ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz1518 Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Moim zdaniem to nic złego Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwaMilo Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 to bardzo dobrze jak tak pływają to znaczy że są dobrz utrzymane i sie ciebie nieboją jak cie widzą przez szybe myślą że dasz im jeść bo ty ich karmisz prawda???? one są bardzo zdrowe są w dobrej formie i mają apetyt ale pamiętaj dawaj im jeść raz dziennie bo możesz przekarmić i będą grube i brzydkie gratuluje tak dobrej formy twoich ryb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobika Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 To normalne Moje ryby często pływają przy szybie, a jak podejdę z aparatem, to zbierają się wszystkie przed obiektywem.. Czasem to nawet denerwujące, jak potrzebuje zrobić zdjęcia z dalszego planu akwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Nic złego się nie dzieje . Moje mieczyki bardzo lubią pływać koło szyb a szczególnie patrzeć czy już idę z jedzonkiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 jeżeli chodzi Ci o brzanki to normalka. lubią pływać za palcem - szczególnie różowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszczcyc Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 hej co do pływania rybek za blisko szyb może być spowodowane tym że dany gatunek jest stadny a ty posiadasz ich za mało lub 1szt w odbiciu szyby widzą siebie co może się im kojarzyć z rybkami swojego gatunku cze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 leszczcyc Twoja Wypowiedz najbardziej mi sie spodobała i była najbardziej sensowna ;] Popieram tą wypowiedz ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romlas Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 leszczcyc Twoja Wypowiedz najbardziej mi sie spodobała i była najbardziej sensowna ;] Popieram tą wypowiedz ;] tu ktoś jest w błedzie. moje wszystkie ryby poza glonpaskudem i kosiarkami podpływają do szyby jak tylko wstane z tapczanu,,, normalnie chyba mnie poznają? a skalarki to są w tym specjalistami... w sumie to nie specjalnie mi się to podoba ale już tak jest i trzeba z tym żyć... a i w bocznych szybach też się rybki odbijają i jakożś tam nie pływają.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
super_zero Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 playboykrk jak sie pozajmujesz jeszcze 4 lata to wtedy moze dorosniesz do oceny ...sory niechce byc zlosciwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 spoko.. rozumiem .. ale ;] kazdy ma prawo do oceny.. a mi sie spodobała tamta wypowiedz dlatego ze reszta napisała .. mi tez podpływa itd .. a tamten użytkownik uzasadnił dlaczego podpływają.. wiadomo to nie zasada .. lecz to np w tym wypadku moze byc prawdą ;] nikt tego sie nie dowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekW Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Większość ryb podpływa do szyby. Nie ma w tym nic dziwnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiociaKazia Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 oje rybki gdy tylko mnie zobaczą,od razu podpływają ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszczcyc Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Hej Nie chodzi mi o podpływanie rybek do szyby w czasie karmienia czy jak widzą akwarystę zachowania ryb stadnych trzymanych pojedynczo bardzo je stresuje odbicie w szybie uspokaja je, ale inne zachowanie niż naturalne rzuca się w oczy cze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Mój prętnik to prawie cały czas spędza przy przedniej szybie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikom Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 normalka że rybki siedzą przy przedniej szybie jak tylko wejde do mojego pokoju to już moje rybcie czekają na jedzonko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts