Agreas Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Mógłby ktoś mi zeskanować instrukcje do fzn-3 ? Kupiłem używany i nie ma instrukcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin!991 Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Sprawdzałeś w internecie czy nie ma gdzieś przypadkiem? http://www.google.pl/search?client=oper ... 8&oe=utf-8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Po co ci instrukcja i bez niej się obejdzie wystarczy go zalać wodą jeśli masz wszystkie kosze a potem sam zacznie pracować w akwarium a i pamiętaj o rurce ssącej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agreas Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 Sprawdzałeś w internecie czy nie ma gdzieś przypadkiem? http://www.google.pl/search?client=oper ... 8&oe=utf-8 Tak sprawdzałem, tylko, że nigdzie znaleźć nie mogę, dla tego napisałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin!991 Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Aha. Spróbuj bez instrukcji. A gdyby coś się działo to poprostu pisz do nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Instrukcje mam ale do FZN2, one są prawie identyczne. Niestety nie mam jak zeskanować. Filtr prawdopodobnie dostałaś już złożony, więc z tym problemu nie ma. Jeśli nie jest złożony to poskładanie go nie będzie trudne. Jedna jest ważna rzecz w instrukcji. Gdy już zamontujesz filtr, nie włączaj go od razu do prądu. Weź jakiś słoik/kubek który jest czysty [zarówno od brudu jak i jakichkolwiek środków do mycia naczyń...] i zalej do pełna komorę z wkładami wodą z akwarium. Później podłącz filtr do prądu. Po chwili gdy się rozrusza powinien działać jak należy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red eye Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Jeśli bardzo chcesz mieć instrukcje to wyślij mi swój adres na pw. Skseruję Ci i wyślę listem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAL9001 Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Co prawda mój 9-cio letni skaner już jest trochę sfatygowany i ledwo zipie ale dał radę FZN3_man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts