Michal1511 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Jak w temacie. Chciałem się was poradzić,czy kupić jako podłoże TETRA PLANT COMPLETE SUBSTRATE czy ADA AMAZONIA II ?? Bo na zwykłym żwirku w ogóle rośliny mi nie rosną ;/ Czekam na sugestie i porady ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Zdecydowanie Amazonia II Link to comment Share on other sites More sharing options...
pielegniarz Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Ja mam Amazonia II i widzę że rośliny się przyjęły elegancko. Początkowo w akwarium jest mniejsza widoczność ale jak przefiltrujesz to wygląda super. Żwirek takiego uroku zbiornikowi nie nadaje. Też zastanawiałem się nad tym co kupić i na amazonie sie zdecydowałem. Wysypałem półtorej torebki 9 litrowej, może trochę mniej. Mam akwarium 112 litrowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 A ja proponuję coś tańszego ale równie rewelacyjnego jak ADA a mianowicie Aquasubstrate II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 bardzo podobny temat tego samego autora. viewtopic.php?f=43&t=10721&p=106832#p106832 wytłumaczone jest tam że w tym wypadku rośliny nie rosną przez złe podłoże. tetra to nawóz pod żwirowy ada ,aqsub II+ gotowe podłoża. ja kupuję tetrę z pewnych względów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts