Vercynogetorix Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Witam, kto mi powie który z wymienionych kubełków jest głośniejszy? oraz ew. czy zamiast wymienionych są w stanie polecić coś cichszego Pozdrawiam, Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieko Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Posiadam JBL 1501 i dla mnie jest zdecydowanie za głośny, może trafiłem na taki model. Czytałem że Tatry są ciche. Poszukaj coś z Aquael one są bardzo ciche. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuurei Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Ja jednak polecam poszukać eheima, nawet używany będzie cichszy od czegokolwiek innego (bo fakt, nówki są drogie). U mnie w sypialni pracuje Eheim 2028 (w szafce) i nie ma szans go usłyszeć, chociaż pracuje dobre 9 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Wszystko zależy od konkretnego egzemplarza. Mam Jbl e900 i jest bezgłośny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercynogetorix Posted September 28, 2015 Author Share Posted September 28, 2015 Ja jednak polecam poszukać eheima, nawet używany będzie cichszy od czegokolwiek innego (bo fakt, nówki są drogie). U mnie w sypialni pracuje Eheim 2028 (w szafce) i nie ma szans go usłyszeć, chociaż pracuje dobre 9 lat. Miałem eheima w starych czasach i był dość głośny, choć sama pompa nie wydawała dzwięków, to wibracje powodowały wkurzające efekty; z tego co widzę to eheim classic 2215 jest odpowiedni dla mnie; czy ja dobrze widzę że są sprzedawane bez wkładów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 czy ja dobrze widzę że są sprzedawane bez wkładów? Możliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercynogetorix Posted September 28, 2015 Author Share Posted September 28, 2015 (edited) Kupiony jednak e1501. Obejrzałem, uruchomiony w sklepie, praktycznie nic nie słuchać EDIT 13-11-2015r http://forum.superakwarium.pl/topic/48387-problemy-z-jbl-cp-e-1501/ Edited November 13, 2015 by ahr Pisownia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz się z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts