Coolfon1988 Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 (edited) Witam , jak przycinacie i sadzicie tę roślinę ? Ja przycinam i staram się wkładać przycięte końce do podłoża (piasek) ale wszystko Mi wylatuje już niemam cierpliwości do niej Heteranthera zosterifolia (Heterantera paskowana) Edited May 20, 2015 by Coolfon1988 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawW Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 (edited) Ja przycinam i staram się wkładać przycięte końce do podłoża (piasek) No i dobrze to robisz Żeby nie wypływała możesz wsadzać ją pod lekkim kątem. Edited May 20, 2015 by DawW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coolfon1988 Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 No to tak też robie . Eh już Mnis denerwuje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 A próbowałeś zostawić kawałki liści na końcu sadzonki? Tak, żeby piach miał co przycisnąć? Potem niech sobie zgniją, ale na start to jakieś trzymanie, dopóki korzenie nie ruszą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts