Jump to content

Ryby Malawi z innymi rybami niż Malawi

Share

Recommended Posts

Pyszczaki to ryby agresywne i terytorialne. Wrzuciłem dwie kosiarki tylko żeby mi zrobiły porządek z roślinka. Po nocy już nie miały płetw i musiałem skrócić ich męki.

WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u

To musiałeś mieć mięsożerne pyszczaki bo mnie interere roślino i wszystkożerne. Juz widziałem pyszczaki z innymi rybami niż one same. W moi ulubionym sklepie akwarystyczny sprzedawczyni  ma akwarium 450l a w nim pyszczaki, brzanki rekinie, kosiarki i pielęgnice papuzią. I nie widziałem żeby się gryzły chociaż pyszczaki przeważały.

Skoro decyzja i tak już zapadła, to po co w takim razie jest ten temat? Liczysz że ktoś Ci przytaknie?

Jak dla nas to możesz trzymać nawet filety z mintaja i krewetki w cieście.

A i koniecznie Nemo, to taka słodka rybka przecież...

• Like 1

W moi ulubionym sklepie akwarystyczny sprzedawczyni  ma akwarium 450l a w nim pyszczaki, brzanki rekinie, kosiarki i pielęgnice papuzią. I nie widziałem żeby się gryzły chociaż pyszczaki przeważały.

Czyli Twoim ulubionym zoologiem jest taki, gdzie właściciel nie posiada elementarnej wiedzy ? :). No cóż. Dobraliście się.

Nie ma mowy o łączeniu ryb z Malawi z rybami z innych biotopów. Albo jedne albo drugie będą się męczyć. Jeżeli Twoja ignorancja nie pozwala Ci tego zrozumieć to proponuje zakupić plastikowe rybki. Im przynajmniej nie wyrządzisz krzywdy swoich głupim podejściem. 
  • Like 1

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...