Rychu Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Witam. Dzisiaj, przy przyglądaniu się akwarium i rybkom, zauważyłem malutkie pęknięcie od wewnątrz w kształcie koła (jak by ktoś w szybę uderzył) o średnicy ok 3mm. Prosiłbym o porady co mam teraz zrobić. Wysyłane z mojego ZTE-BLADE za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Zrób zdjęcie. Każde większe pękniecie jest niebezpieczne, a tym bardziej tzw "pajączki". Jeżeli dobrze zrozumiałem to własnie u Ciebie coś takiego powstało.Wytnij tą szybę i wklej nową . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rychu Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 Lepszego zdj raczej nie będzie :/ Wysyłane z mojego ZTE-BLADE za pomocą Tapatalk 2 Nie dało by się czegoś z tym zrobić bez spuszczania całkowicie wody z akwa? Mam strasznie napiety budżet, bo nie dawno poprzednie mi pękło i musiałem nowe razem z pokrywą kupić Wysyłane z mojego ZTE-BLADE za pomocą Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 To chyba zwykły odprysk. Jak nie jest bardzo głęboki to nie powinno się nic dziać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagatek Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Ja miałam podobne 2 w 112l jak syn młotkiem w nie walnął i nic się nie działo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rychu Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 Ja miałam podobne 2 w 112l jak syn młotkiem w nie walnął i nic się nie działo . Serio? Wysyłane z mojego ZTE-BLADE za pomocą Tapatalk 2 A wracając do tematu to jeżeli to się nie powiększy to się nic nie stanie? Czy czymś podkleić od środka? Wysyłane z mojego ZTE-BLADE za pomocą Tapatalk 2 Regulamin 6.2 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts