Nikodem Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Witam, znalazłem na mojej poczcie że zawarłem jakąś umowę. Pisze że muszę zapłacić 96zł, niczego nie zakładałem, nie wiem o co chodzi. Czy mogę dostać za to jakąś karę czy coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesiu681 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Opisz dokładniej o co chodzi , więcej szczegółów , za co ,kiedy itp. Był już na tym forum poruszany problem z "Pobieraczkiem" ale ta strona zdaje się , że już nie istnieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted June 14, 2013 Author Share Posted June 14, 2013 Przysłali mi na emaila że niby się zalogowałem na tej stronie. Że w ciągu 14 dni nie wymówiłem umowy to zgadzam się na nią. I że muszę zapłacić 96zł za korzystanie z tego. Też podali jakiś adres IP. I trochę się teraz boję, podobno to są twórcy pobieraczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gracjanna Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Musiałeś się zalogować na ich stronie, po 14 dniach próbnych przechodzisz na umowę i płacisz. Dlatego trzeba czytać regulaminy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunay Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Bzdura Plikostarada to taki sam kit jak swego czasu pobieraczek czy coś takiego. Wpisz w google sobie plikostrada i od razu będziesz wiedział o co chodzi. Broń Boże NIE PŁAĆ!P.S jak koniecznie zechcesz coś komuś przelać to mogę podać swoje konto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesiu681 Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Bzdura Plikostarada to taki sam kit jak swego czasu pobieraczek czy coś takiego. Wpisz w google sobie plikostrada i od razu będziesz wiedział o co chodzi. Broń Boże NIE PŁAĆ! Dokładnie tak "Plikostrada" to inna nazwa "Pobieraczka" nie jestem pewien czy właścicielami tej strony nie są osoby związane wcześniej z "Pobieraczkiem" , który został prawnie zablokowany za wymuszenia w sposób który opisałeś.Nic nie płać i nie przejmuj się a na przyszłość czytaj regulamin i podejrzane strony omijaj z daleka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts