CiociaKazia Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Więc moje skalary mają tarło drugie Podchodzę do akwarium,a tam miły widok-na kokosie jest ikra,którą parka broni. ZDJĘCIA: edit:zaraz więcej zdjęc,tylko porobię ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluee15 Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Suuuper ;D Dodaj zdjęcie narybku jak się wykluje ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Ja zawsze chciałam mieć skalary ale niestety nie mogą. Za mały litraż Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiociaKazia Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Suuuper ;D Dodaj zdjęcie narybku jak się wykluje ^.^dodam,dodam,o ile się wykluje ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Ja zawsze chciałam mieć skalary ale niestety nie mogą. Za mały litraż Możesz mieć skalary parkę ja mam w 112l 3 skalary Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiociaKazia Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Ehh...Było to do przewidzenia-Skalary skonsumowały ikrę Gdy złożą następnym razem,aktualizację robię ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Ja zawsze chciałam mieć skalary ale niestety nie mogą. Za mały litraż Możesz mieć skalary parkę ja mam w 112l 3 skalaryAle moim zdaniem nie byłoby im dobrze. Nie miałyby się gdzie wypływać. Przecież to duże ryby rosną. Szkoda, że skalary zjadły ikre. Myślałam, że jak tak pilnują to już coś z nich się wylęgnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 ja kiedyś miałem małe nie wszystkie pary zjadają ikrę było to piękne jak pilnowały narybek mówię ci TO NIE MOJA FOTA ALE BYLO PODOBNIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 a ja poluję na skalary manacapuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts