maly-yo Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 witam dziś przeszedłem się nad rzeczkę w poszukiwaniu korzenia i znalazłem tylko no właśnie korzeń jest troche tak jakby stary troche jasny i niewiem czy się nadaję wyciągnolem go z rzeki jest bardzo cięzki i napewno tonie tylko niewiem czy taki może być Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Bez zdjęć to my możemy jedynie powróżyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 To ze stary to oki taki ma być a jasny to nie wiem o co chodzi ..... Zobacz w moim temacie 1300l BW jak wyglądały moje korzenie kiedy je znalazłem . Jeśli wygląda podobnie albo znacznie lepiej:) to na 100 procent po wygotowaniu się nada:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Daj zdjęcie tego korzonka, w sumie ja dziś również byłem po korzenie, parę fajnych się znalazło, jutro dam foty, próbowałem je ręcznie obskrobać lecz po godzinie zwątpiłem i uznałem że bez karchera to syzyfowa praca. Miałem przygody więc pewnie taniej byłoby kupić w sklepie, facet na quadzie mówił- nie przejedziesz, że co ja nie przejadę No i nie przejechałem - skończyło się pobitą szybą i samochodem w warsztacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Daj zdjęcie tego korzonka, w sumie ja dziś również byłem po korzenie, parę fajnych się znalazło, jutro dam foty, próbowałem je ręcznie obskrobać lecz po godzinie zwątpiłem i uznałem że bez karchera to syzyfowa praca. Miałem przygody więc pewnie taniej byłoby kupić w sklepie, facet na quadzie mówił- nie przejedziesz, że co ja nie przejadę No i nie przejechałem - skończyło się pobitą szybą i samochodem w warsztacie No to ładnie się załatwiłes ( sorry za OT ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwarysta17 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Wygotój ten korzen i powinno byc ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly-yo Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 foty korzenia wczoraj wyciagnietego z rzeczki trohe zmarzniety prosze oocene czy sie nadaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerbit Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Sporo zabawy z czyszczeniem, ale po kilku zabiegach będzie super. Wygląda dobrze mój był bardzo podobny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly-yo Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 bo obawiałem się czy nie jest za świeży i nie będzie gnił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasjopea Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Wow piękny okaz Myślę ,że zabawy ze skrobaniem będzie sporo , ale poza tym uważam ,ze się jak najbardziej nadaje. Najważniejsze ,żeby nigdzie nie był podgnity. Powodzenia i pochwal się efektami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Mój korzonek niestety trochę za mały do mojego zbiorniczka muszę go komuś opchnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Danielek korzeń zajefajny ale do mojego akwa za duży... Napisz propozycję do anija277, myślę, że będzie chętna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Dokładnie ma 110 na 60 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beata1 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 danielek001 z Białki go wyciągnołeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 No jasne że z białki Oczywiście żart - nie wiem czy stamtąd dało by się go spreparować ps korzeń prawie sprzedany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts