Remo Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Witam mam pytanie czy w moim akwarium ogólnym 600l mógł by zawitać mały żółwik z rybkami???? Próbował już ktoś coś takiego??? lub ma ktoś taką obsade w akwarium??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Ja nei mialem ale wiem że raczej na pewno rybki zostaną zjedzone jesli nie teraz to jak podrośnie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 żółw+ryby+rośliny=żółw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Mój kolega kiedyś tak zrobił. Żółw miał się dobrze. Z welonki została tylko jedna płetwa i oko. Nie polecam. Albo żółw albo rybki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika99669 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Nie radzę. Musisz wybrać rybki albo żółw. Chyba, że chcesz mieć poszarpane rybki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomy111 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Nie radzę. Musisz wybrać rybki albo żółw. Chyba, że chcesz mieć poszarpane rybki . że się tak wypowiem... Albo żółw albo rybki inaczej te 2 skończą jako nawóz dla roślin ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Odpowiedź została udzielona, ile razy będziecie powtarzać to samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remo Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 ok dzięki za info temat zamknięty!!! Pozdraim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts