Cloe Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Tzn. taki, który np. nie zmieni mi odczynu pH itd. A może granit? Chciałabym zrobić półkę skalną do akwa, tylko nie wiem jakim kamieniem się posłużyć ;p. Jeśli czegoś nie dopowiedziałam - pytać. Z góry dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachaja5 Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Tzn. taki, który np. nie zmieni mi odczynu pH itd. A może granit?Jaj najbardziej granit może być,nie ma wpływu na parametry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Byle jakie tylko wystarczy polać octem. Jak się będzie pienić to się nie nadaję. A jak się nie będzie pienić to jak najbardziej się nadaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Unikaj tylko kamieni z błyszczącymi wtrąceniami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cloe Posted December 27, 2011 Author Share Posted December 27, 2011 Yh, tyle że granit nie wygląda jak typowy klif, tzn. mi on bardziej przypomina nagrobek niż taką, hm, "skałę wspinaczkową" . Jakieś sugestie ;p? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolot Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 ja mam granit w akwa i nic się nie działo, tyle że to są kostki brukowe które bardzo sztucznie wyglądają dlatego załatwiłem sobie łupane kawałki i z nich będę coś tworzył. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Piaskowiec,granit nie wpływa na parametry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts