krayzie Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 chcialem sie dowiedziec czy koncowki pletw odrastaja po nadgryzieniu przez inne rybki, czy tez martwice pletw? jesli tak to w jakim tempie i czy tylko u rosnacych jeszcze osobnikow, czy u doroslych takze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamondynka Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Płetwy odrastają rybom. Dzieje się to szybciej, gdy jest wyższa temp i wtedy trwa to chyba z kilka dni. Odrosną i młodszym i dorosłym rybkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vain Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 witam, a ja dostałem ostatnio tę oto piękną panią, proszę zwrócic uwagę na to w jakim stanie był jej ogon. Czy to się ureguluje? Teoretycznie 'coś tam' się z nim dzieje, niby odrasta, ale trwa to bardzo powoli. Czy są jakieś sposoby na pomoc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzierzka666 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Akryflawina jest w tym pomocna, ale może po prostu zostaw chemię i spróbuj nie wiem, pokarmem z wyższą zawartością białka czy protein i dodatek witamin do pokarmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts