Maykster Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Tylko nie mówcie ,że jestem szowinistą ,ale to na kobiecym forum http://www.dobramama.pl/pokaz/21398/do_ ... c_akwarium Buuuhhahahahaha ewwa: temat przenoszę w bardziej odpowiednie miejsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypisekHWK Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 HAaaaaaaa xD jakie pytania Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaAga Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Nie no zgięło mnie.Niestety większość kobitek albo robi z siebie kretynki,albo nimi jest.Tak,mówię to ja,kobieta.Jak się czyta takie rzeczy to tylko walić w łeb taką i patrzeć czy równo puchnie.Porażka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Nie no zgięło mnie.Niestety większość kobitek albo robi z siebie kretynki,albo nimi jest.Tak,mówię to ja,kobieta.Jak się czyta takie rzeczy to tylko walić w łeb taką i patrzeć czy równo puchnie.Porażka. Amen PS.Kocham Cię Aga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Nie no zgięło mnie.Niestety większość kobitek albo robi z siebie kretynki,albo nimi jest.Tak,mówię to ja,kobieta.Jak się czyta takie rzeczy to tylko walić w łeb taką i patrzeć czy równo puchnie.Porażka. Amen PS.Kocham Cię Aga Lepiej uważaj bo Ona ma chyba już swojego wybranka A do tematu zrobić można tylko jedno a mianowicie: MEGA FACEPALM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkbkm Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Mógł bym się tam wypowiedzieć ale nie jestem mamą tylko tatą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts