Nikodem Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Dziś przy karmieniu (w czwartek) znalazłem 2 małe gupiki. Samicę z małymi przeniosłem do kotnika. Teraz mam takie pytania: 1. Czy jeszcze urodzi w ciagu 48 godzin rybki, bo czytałem że gupiki rodzą na raty, brzuch ma taki sam gdy była w ciaży? 2. Czy mogę przez 1-2 tygodnie karmić je pokarmem płatkowanym, później kupię pokaem dla narybku? 3. kiedy nabiorą koloru i będę mógł odróżnić płeć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Nikodem-przepraszam ale na twoje pytania padły juz odpowiedzi,trzeba tylko poszukać na forum lub google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted August 26, 2010 Author Share Posted August 26, 2010 O to dzieki ide szukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Na te pytania odpowiedzi padały milion razy... poszukaj troche a nie siedzisz i mędzisz o odpowiedź innym. http://lmgtfy.com/?q=Ci%C4%85%C5%BCa+gupika Atreyu: Amen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts