Renata27 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 W przyszłym tygodniu idziemy do brata mojego męża na przyjęcie zaręczynowe. Nie mam w ogóle pojęcia co im kupić. Myślę raczej o prezencie "z jajem" Może pomożecie? Gdzieś czytałam,ze młodej powinno się dać żywą kurę,do zbicia,oskubania i niech rosół zrobi,zeby sprawdzić czy nadaje się na żonę Sama bym się usmiała gdybym dostała taki prezent,ale akurat ta młoda może się na mnie obrazić Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafal123455 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 a wiesz może co oni lubią? będzie łatwiej wybierać na pewno nie zwierzę domowe (chyba że wiesz że się nim zajmą) bo można komuś niezły kłopot sprawić A o kurze nie słyszałem ale może mi się to kiedyś przydać pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renata27 Posted August 24, 2010 Author Share Posted August 24, 2010 Własnie ich jest cięzko wyczuć. Na pewno nie kupię garnków czy czegoś takiego,bo to raczej na ślub. Chodzi mi o coś śmiesznego,co by długo wspominali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkazanyNaBluesa Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 kup pościel, lodówke albo pralke... itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
red eye Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 W przyszłym tygodniu idziemy do brata mojego męża na przyjęcie zaręczynowe. Mąż powinien wiedzieć co lubi brat i co można im kupić . Może jestem sknerą ale na przyjęcie zaręczynowe kupiłabym coś w stylu kostek do gry ( ), gry planszowej, jest mnóstwo takich rzeczy z "jajem". A na ślubny prezent coś poważniejszego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Kup planszówkę w stylu "rozkosz". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Może podaruj im bieliznę erotyczną I do tego pieniądze Link to comment Share on other sites More sharing options...
gural_93. Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 To może ja podsunę pomysł z innej beczki http://www.toys4boys.pl/Butelka-Rozkoszy-item2444.html Co Ty na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts