Marcin!991 Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Witam! Nie miałem pojęcia jaki dział wybrać do tego więc piszę tutaj. Jeśli źle, to z góry przepraszam. W akwa mam 2 połówki z kokosa. dzisiaj wyjmowałem jedną na chwilę i zauważyłem w środku coś dziwnego, mianowicie takie małe, białe długości ok 1 mm prętki. wyglądało jak jajeczka albo coś. co to mogło być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiusz Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Może wypławki: Albo embrion zatoczków jeżeli masz ale on jest bardziej przeźroczysty i widać takie jajeczka małe w środku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin!991 Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 To było w kokosie. Takie małe na 1mm długie nie więcej, białe. Nie ruszały się tylko leżały. Czy to groźne, jak to się zwalcza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Czy groźne to nie wiadomo dopóki nie uda się tego zidentyfikować. Przydało by się foto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts