kaka958 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Mam taki jeden problem. Na stronie na której ściągam zawsze są linki z rapidashare i to jest zawsze w częściach. Napisze mi ktoś po kolei jak to się robi? Czy trzeba jakiś folder robić i to do niego wrzucać, czy coś innego robić bo ja nigdy nie robiłam a nie mam się skąd dowiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannabinol Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Ściągasz wszystkie części, dajesz rozpakuj i masz jeden plik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaka958 Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 A jak się rozpakowuje? Do ściągnięcia gry (może to się inaczej robi?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Zwykle programem winrar. Gry się kupuje, a nie ściąga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dżonson Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 wam bogatym łatwo mówić "kupić" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted July 14, 2010 Administrator Share Posted July 14, 2010 wam bogatym łatwo mówić "kupić" ? Kto tu jest bogaty? Hmm...? Zaglądałeś komuś w portfel że wychodzisz z takim tekstem? Na konto bankowe? Hmmm...? Dlaczego oceniasz ludzi na podstawie kasy? Jeden ma i tyle, a drugi zrobi wszystko aby zdobyć upragniona rzecz ciężka pracą. Jest także trzecia grupa: siedzę, nic nie robię ale będę marudził i wytykał komuś, że coś ma . Do której się zaliczasz? Wiem, że teraz będę perfidny i doskonale zdaję sobie z tego sprawę, ale odpowiedź powinna być jedna. Aż się sama ciśnie na usta: Wam biednym łatwo mówić "ukraść" Ja też należę do ludzi z normalnym statusem majątkowym i jak na czymś mi naprawdę zależy, to staram się to osiągnąć. Wcześniej czy pożniej zawsze się uda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 wam bogatym łatwo mówić "kupić" Nie jestem bogaty. Tylko nowe gry są drogie, a żeby grać w nowości w przyzwoitych detalach trzeba mieć 2-3 tysiące na dobry komputer. Skoro kogoś stać na taki sprzęt to i na gry powinno. Te starsze gry [co nie znaczy stare] są dużo tańsze, byłem wczoraj w saturnie i co: Neverwinter 2 za 10zł, Titan Quest z dodatkiem za 10zł, THPS AW za 10zł itd... Też nie mam samych "orginałuf", ale wszystkie moje ulubione gry kupiłem. Nie w tygodniu po premierze za 100zł, ale po dwóch trzech miesiącach kiedy wychodziły w seriach za połowę tej ceny. Uważam że za dobrą grę warto zapłacić i wspomóc autorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted July 14, 2010 Administrator Share Posted July 14, 2010 Uważam że za dobrą grę warto zapłacić i wspomóc autorów. Jestem za!! Za darmo nikt tego nie robi. Sam chyba nie byłbyś zadowolony, gdyby ktoś kradł Twoja pracę. Prawda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Ja na komputer dałem sporo nie będę pisał ile Bo właśnie mi zależało na grach komputerowych oczywiście nie ściągam ich z neta tylko kupuję w sklepach ale zdarza się że i na allegro znajdę coś ciekawego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted July 14, 2010 Administrator Share Posted July 14, 2010 A tak przy okazji: są darmowe wersje wielu programów. Mają ograniczenia czasowe ale mozna z nich normalnie korzystać. Sam nieraz się czyms takim "wspomagam". Jak potrzebuję program na kilka dni to nie będę go kupował, skoro mogę legalnie ściągnąć wersję, np: 30 dniową. Jest tak czy nie? Ps: kilka lat zbierałem na w miarę dobrej klasy sprzęt audio, czy to oznacza że mam teraz na nim słuchać mp3? Chyba nie o to tu chodzi, prawda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Są też pełne wersje programów ale należy je przedtem zarejestrować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted July 14, 2010 Administrator Share Posted July 14, 2010 Czyli jak widać: dla chcącego nic trudnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts