marysia Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Akwa juwel 260 Filtracja; wew.juwel+tetratec 1200 ogrzewanie; 2x grzały z termostatem oświetlenie;standard podłoże;jbl manado obsada;5xpaletki+kiryski albino+krewetki+helenki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Boskie palety !! Ale mi narobiłaś apetytu Dostosuj temat do wytycznych działu Galeria. viewtopic.php?f=22&t=1937 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu07 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 No teraz juz mogę się wypowiedzieć czekałem aż shaniqa coś powie No Akwarium bardzo ładne mało roślin ale no ma to coś ten najdłuższy korzeń jest genialny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red eye Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Bardzo ładny zbiorniczek, rybki również . Ja bym proponowała zrobić dużo kryjówek dla krewetek ponieważ one lubią się chować, najbardziej w mchu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marysia Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 Bardzo ładny zbiorniczek, rybki również . Ja bym proponowała zrobić dużo kryjówek dla krewetek ponieważ one lubią się chować, najbardziej w mchu.to prawda co piszesz,moje chowają się w filtrze,tylko tam są bezpieczne korzenie, kryjówki i mchy już są ale do innego akwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marysia Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 oto parę ostatnich fotek akwa dziś wystawiam na sprzedaż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 A ja powiem tak,że to może być dopiero ładne akwarium,jak troszkę nad nim popracujesz.Nie podobają mi się te ogołocone korzenie,obsadź je mchem,roślinka na ostatnim planie tragicznie wygląda,usuń część brzydkich roślin.Na twoim miejscu dosadził bym jeszcze jakieś roślinki bo jest pusto i ponuro.Te rybcie nie mogą oddać w zupełności całego swojego piękna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Dlaczego je sprzedajesz ? Mi się bardzo ale to bardzo podoba wygląda naturalnie bez żadnych wymyślonych bajerów po prostu natura czysta natura a te korzenia super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Przepraszam ale rozpędziłem się i nie przeczytałem informacji nad zdjęciem. I powiem kurcze nie rób tego i przemyśl swoją decyzję o sprzedaniu akwarium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marysia Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 więc tak,roślinami za bardzo się nie zajmowałem ze względu na brak odpowiedniego oświetlenia,tylko 2x 38w i brak opcji dołożenia świetlówek sprzedaż akwarium jest częścią długo terminowego planu,a za te pieniążki dokupię brakujące elementy co2 (manometry i butle)dodatkowe oświetlenie do nowego akwarium i elementy do zrobienia regału(szkiełka+sump filter już jest )i inne drobiazgi dotyczące spięcia tego wszystkiego w jeden dość duży system obsługujący pięć zbiorników jednocześnie ok 1000-1500l,i może zostanie coś na jakiś kubełek i rośliny,bo reszta już jest,czyli RO,lampa UV,grzałki,media do sumpa,odstojnik do wody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts