gogo170779 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 na rybkach pojawiły się białe plamki wygląda to na pleśniawkę lub ospę.W_sklepie dali mi ,,chloramine,,zaaplikowałam już rybkom, ale czy to pomoże? Jak długo będę czekała na efekty? A jak nie pomoże to co dalej? Proszę o pomoc!!!!!!!! Mod: viewtopic.php?f=6&t=6633 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheDivineConspiracy Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Wątpliwości mam do tego czy leczenie aktywnym chlorem da pożądane rezultaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo170779 Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 mam Molinezje żółte parkę,samiec pływa jak pijany.Co się z nim dzieje?A z pyska od czasu do czasu wydala jakby bąble powietrza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted November 4, 2009 Administrator Share Posted November 4, 2009 Ja jednak chciałbym aby temat został dostosowany do tych wytycznych : viewtopic.php?f=6&t=6633 . To nie chodzi o mnie a raczej o Twoje rybki.Im więcej podasz danych , tym szybciej ktoś wystawi trafną diagnozę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo170779 Posted November 5, 2009 Author Share Posted November 5, 2009 Proszę o zamknięcie tego tematu.Znalazłam już rozwiązanie(lekarstwo)-dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts