jaguar87 Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 witam mam problem ze zbrojnikiem niebieskim ... kilka dni temu przywiozlem od szwagra samca tej pieknej rybki a po paru dniach mojej samiczce wyszly " dziwne " plamy prosze o rozpoznanie choroby i jezeli to mozliwe to podanie " recepty " na uleczenie jej Mam problemy ze wstawieniem obrazka wiec podaje link do niego: http://www.2shared.com/file/8576994/6ff27e0/zbrojnik.html ahaed: viewtopic.php?f=6&t=6633 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 może zdjęcie dasz lub napiszesz coś więcej z tego co napisałeś trudno jest coś wywnioskować w ogóle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaguar87 Posted October 21, 2009 Author Share Posted October 21, 2009 podalem linka na ktorym jest zdjecie pisalem ze mam problem z zaladowaniem go na stronie. mysle ze po zdjeciu bedzie mozna cos wywnioskowac ma 2 biale plamy na grzbiecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
maziama Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Troszkę niewyraźnie widać na tym zdjęciu... To znaczy dobrze by było, żebyś albo dał zdjęcie albo sam opisał czy te szare plamy są "odstające", wyglądają jak kłaczki waty - co by świadczyło o pleśniawce, czy raczej plamy są "płaskie", czyli raczej wyglądają jak przebarwienia - co świadczyłoby o infekcji skóry. Uzupełnij też info o akwarium. Powyżej masz podany link do tematu co jest potrzebne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaguar87 Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 samica padla;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts