Maksymilian Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Co mogę jeszcze dołożyć ? Zastanawiałem się nad karlikiem szponiastym albo jakąś platką doradzcie lub krewecie ( obsada w podpisie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Platki jak najbardziej Zdecyduj się na jeden gatunek kirysków - w liczbie 6 sztuk, nie możesz się rozstać z jednymi to rozstań się z drugimi I może kilka neonów więcej i będzie w sam raz. PS: Litraż akwarium podajemy w zaokrągleniu, nawet profil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksymilian Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 Wiem kiryski , ale to moi 1 mieszkańcy , ale spróbuje może oddać lub sprzedać a platka niebieska jak odróżnić płeć widziałem w zoologiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Tak jak molinezji, samce mają płetwę odbytową przekształconą w gonopedium. Innymi słowy, samice mają dwie pary płetw na brzuchu, samiec zamiast tylnej ma taką eee... pałeczkę xp Od razu mówię że niebieskie są trudne do zdobycia, chyba że od prywatnego hodowcy[ceny ] lub masz już upatrzone w danym sklepie, lub na giełdach akwarystycznych. Najłatwiej dostępne koralowe[czerwone] i pomarańczowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksymilian Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 Sklepik jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 ja tylko odradzę karlika... Chyba, że lubisz nieprzespane noce Hałasuje jak mały kombajn Dokup neonów do ok 10szt, wymień kiryski na jeden gat i będzie git Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts