kierzniak Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Witam! Mam taki problem z grzalka w akwarium ze "miga" ona co jakis czas. Wyobrazcie sobie ze iskra przelatuje przez zwoje. Wiem ze trudno sobie to wyobrazic ale moze juz ktos mial taki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspres Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Niezłe... Nie masz jakiegoś przebicia napięcia do wody z innych urządzeń? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Jak iskrzy to lepiej odłącz jak najszybciej od zasilania i wyciąg z akwarium Edit: w tej kolejności broń Boże odwrotnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Ja tak miałem. Stuknąłem ją kilka razy lekko i przestała, a lampka migała jak głupia. Firma grzałki - aquel ja tę grzałkę mam już z 5 lat. mod: Po raz kolejny ort., int.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blyszczyk Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 hmmm moim zdaniem moga byc dwie przyczyny 1 zepsuty termostat 2 zepsuty element grzewczy w jednym jak w w drugim przypadku nie jestesmy w stanie tego naprawic ,a nawet gdyby to sie nie oplaca lepiej pojsc i kupic nowe ,sprawne nie ma co na tym oszczedzac ! pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts