abrams Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 czy firma hikari jest dobrą firmą robiącą pokarmy dla ryb? szukałem na tym forum ale zdania są podzielone. a czy można karmić ryby takie jak molinezja żaglopłetwa, gupik, i inne pokarmami hikari które są dla pielęgnic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomasse Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Ja mam pokarm hikari dla glonojadów i innych ryb dennych i muszę powiedzieć, że ryby reagują dużo chętniej niż na pokarm dla ryb dennych z Tetry. Już wkrótce zaopatrzę się w inne pokarmy tej firmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abrams Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 a czy można karmić ryby takie jak molinezja żaglopłetwa, gupik, i inne pokarmami hikari które są dla pielęgnic? a można karmić ryby pokarmami hikari i tropicala? na przykład: rano-tropical wieczorem-hikari Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrerw Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 a czy można karmić ryby takie jak molinezja żaglopłetwa, gupik, i inne pokarmami hikari które są dla pielęgnic? a można karmić ryby pokarmami hikari i tropicala? na przykład: rano-tropical wieczorem-hikari Można trzeba rybom urozmaicać dietę Czasami co mrożonego można podać albo żywego. Dieta powinna być urozmaicona Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochanica_diabła Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Ja mam wszystkie pokarmy "suche" wymieszane razem . Ważne żeby dieta była różnorodna.Jeszcze nie testowałam pokarmów tej firmy , ale może warto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannabinol Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Ja mam wszystkie pokarmy "suche" wymieszane razem .a ja wszystkie w osobnych pojemnikach i podaje na zmianę Link to comment Share on other sites More sharing options...
abrams Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 znalazłem fajny pokarm hikari dla młodych rybek ale ma czosnek. czy ten czosnek może zaszkodzić narybkowi takich ryb: molinezja żaglopłetwa mieczyk platka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 jak to pokarm akwarystyczny to nie zaszkodzi. dlaczego wyszukujesz jakieś cuda hikari? kup jakiś droższy lepszy tropicala i będzie ok np supervit + jakiś suszony żywy tropicala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts