Rybcia469 Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 (edited) Jak dostałam na początku rybki to okociła mi się gupiczka. Cały narybek myślałam, że został zjedzony przez inne ryby. Było to jakieś może dwa tygodnie temu. W międzyczasie robiłam porządki w akwarium dość spore, rybki zostały oddane. A dziś wyciągałam sztuczne rośliny z zastępczego akwarium i się okazuje, że mieszkała tam malutka rybka. Obecnie jest w zastępczym akwarium z filtrem i grzałką. Ale czym to maleństwo karmić możne akurat przeżyje te 3 tyg jak mi akwarium dojrzeje Edited June 28, 2016 by Miniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maziama Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Mikrovit dla narybku, bo podejrzewam, że na własnoręcznie wyhodowany żywy pokarm się nie pokusisz Ewentualnie ten pokarm, który normalnie masz dla gupików, mocno rozkrusz na pył - ale to naprawdę musiałoby być na pył, bo nie zmieści mu się do pyszczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybcia469 Posted June 28, 2016 Author Share Posted June 28, 2016 Żywy to chyba jeszcze nie bardzo zresztą jak to kobieta robali się boi dobra to pokruszę najwyżej ten dla gupików póki co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts