Wesolek91 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 (edited) Witam. Potrzebuję waszej pomocy. Właśnie zakupiłem piękny baniaczek 450l. Filtr kubełkowy Aquael unimax 500, grzałka 300w. Zastanawiam się nad obsadą. Podoba mi się wiele ryb. Do tej pory miałem styczność tylko z małymi np neonka, gupik, węgorek, piskorek, danio, kirysek, glonojad, molinezja, bocja. Spodobały mi się bardzo większe rybki typu pyszczaki i paletki. Wiem że jest dużo ryb z tego gatunku, jednak mnie interesują takie które nie są agresywne. Czy ktoś analizował kiedyś takie połączenie ryb żeby mieć sporo maluchów i pojedyncze pary większych przedstawicieli? Żeby tego było mało myślałem także o krewetkach( dopóki nie zaatakują zatoczki, bo wtedy wejdą bocje). Edited February 23, 2016 by Wesolek91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dhuz Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 wtedy wejdą bocje Urządź od razu akwarium pod bocje zamiast wrzucać je do akwariów jako kontrolę ślimaków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts