Fabian_450 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 (edited) Cześć zamierzam wystartować na nowo z moim zbiornikiem(przejąłem po tacie) obsadę chciałbym około 30 brzanek sumatrzańskich + 7 glonojadów ? Polecacie taką obsadę ? Dodam że jestem zupełnie zielony. Edited February 16, 2016 by Fabian_450 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dhuz Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Jakich glonojadów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabian_450 Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Nie myślałem jeszcze nad tym. Masz jakieś propozycję ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dhuz Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Na żwirze praktycznie żadne. Gdyby był piasek, przemyślałbym wąsacze. Glonojady tylko z nazwy, ale za to powinny wytrzymać z brzankami. Glonojady syjamskie - te właściwe, to słaby wybór do towarzyskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts