Zybiss Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Jak w temacie. Jestem początkującym posiadaczem i założyłem aakwarium. Niestety nie sprawdziłem które mogą być z którymi. Tych nazwy nie pamietam bo po niemiecku gdzie mieszkam i je kupiłem sa czasami nie do zapamietania. z gory dziekuje! Zwracaj uwagę na pisownię. Regulamin 6.1 andy102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Platki, brzanki powszechnie znane jako sumatrzańskie w trzech odmianach barwnych, gurami dwuplamiste, skalary, brzanki rekinie. Nie wszystkim będzie ze sobą dobrze, a niektóre wymagają sporego akwarium ze względu na docelowo osiągane rozmiary, ale też na konieczność trzymania większej liczby ryb w ramach danego gatunku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miniu Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Na ostatnim zdjęciu ryba którą chyba kolega wyżej zdiagnozował jako brzanka rekinia według mnie bardziej przypomina pangę - sum rekini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ale Brzanki rekinie też tam są. Bodajże 2 fotka- lewy górny róg.Ogólnie straszna zupa rybna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miniu Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ah fakt, nie zauważyłem ich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zybiss Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 Dziękuję Panowie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy102 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Temat zamykam. W celu uporządkowania obsady, proponuję założyć oddzielny wątek w dziale "Obsady zbiorników". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts