Kendai Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Witam, chodzi mi o to czy mogę mieć jednego samca prętnika karłowatego bez samic w akwarium z innymi rybami ? Nie chodzi o moje 54l tylko o kolegi, kolega ma w nim kiryski i neony innesa tak jak ja tylko oprócz piskorków ale nwm ile litrów napweno nie mniejsze od mojego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apoliusz Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 (edited) 1 prętnik sam w akwarium? Jeżeli miał to być żart to ci się udało. Edited December 20, 2014 by darekbart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splend Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Prętniki karłowate najlepiej jest trzymać w parach lub w haremie. Poza tym nie powinno się ich łączyć z neonami innesa ponieważ prętnki te wolą nieco cieplejszą wodę niż innesy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts