Misiek94 Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) Witam jako że za miesiąc się przeprowadzam będę reaktywował moje baniaczki a mianowicie 2x 54l oraz 96l Pomysł jest taki żeby w 54l zrobić mały skromny baniaczek dla ramirez electric blue ;] i teraz pytanie czy razborka boreańska by się tutaj nadawała? i czy coś oprócz tego otoski albo pigmejki? Teraz drugie akwarium 54l i tutaj jest pomysł na harem bojownika 1 + 2 coś oprócz tego? No i żeby nie zakładać 10 tematów (wiem wiem panie moderatorze ze to od 31 do 60) to co byście zaproponowali w 96? i nie nie ramirezki one mają być w 54 ;] z tego co czytałem na tym forum a czytałem sporo takie akwarium się dla nich nadaje. Ps mile widziane komentarze dotyczące podłoża i roślin do tych rybek pozdrawiam dziękuje wasz wierny czytelnik ;] Ps 2 przepraszam za brak przecinków ale taki nawyk. Ps 3 jeszcze 20 litrowy baniaczek ;] taki standard raczej. Co myślicie o endlerkach? albo może raczej czymś mniej ykhm próbującym ratować swój gatunek rozmnażaniem się Regulamin 6.1 Pisownia. Zaakceptowałeś regulamin, więc go teraz przestrzegaj. Krzysiek1702 Edited April 24, 2014 by Krzysiek1702 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot-akwarysta Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 (edited) Do 20l to tylko krewetki/ślimaczki. Podaj parametry wody (chociażby kranówy). Edited April 24, 2014 by Kot-akwarysta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splend Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 eszcze 20 litrowy baniaczek Możesz do takiego baniaczka wpuścić z ryb Drobnotkę nadobną Neoheterandria elegans, lub Drobniczkę jednodniówkę Heterandria formosa i do tego dodać krewetki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeRRo121 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 (edited) 54l to złamało na RamirezyWysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Jak już to "załamało". Myślę, że nawet z telefonu da się pisać poprawnie. /ahr/ Edited April 24, 2014 by ahr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek94 Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 54l w sam raz mogę Ci pokazać z 5 tematów w galerii i nie zauważyłem negatywnych komentarzy na temat litrażu ;] co do 20 może nawet go nie będę ruszać u mnie w mieście red chery 10 zł ... co do wody będzie jaka trzeba i tak muszę ją "zrobić" bo strasznie twarda więc o wode proszę się nie martwić ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts