KILEROW2 Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 W tym temacie piszemy gdzie kupujemy rzeczy do swoich akwariów. Ja sprzęt kupuje w sklepie akwarystyczny24 bardzo fajny sklep,duży wybór,dobra jakość,szybka dostawa. A gdzie wy kupujecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamNiedzwiecki Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Sprzęt w różnych sklepach internetowych, filtr FZN -2 używany od znajomego, od niego też krewetki i rośliny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Kupuję w markecie ogród i dom tam mają taniej jak na allegro i mam blisko więc gwarancja od ręki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot-akwarysta Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Sprzęt kupuję najczęściej na akwarystyczny24.pl lub w marketach ZOO KARINA. Poluję też na promocje i okazje w innych sklepach, stronach i ogłoszeniach internetowych... Słowem - wszędzie gdzie można! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Ja rośliny z allegro plantagarden_pl Sprzęt na allegro tam gdzie najtańszy Ryby i zwierzątka od Sławka, lub w sklepie w Morągu jak coś jest, KILEROW2 sam wiesz jak tam jest Lub w Elblągu w Rekinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petos Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Sprzęt kupuję najczęściej na akwarystyczny24.pl lub w marketach ZOO KARINA. Poluję też na promocje i okazje w innych sklepach, stronach i ogłoszeniach internetowych... Słowem - wszędzie gdzie można! Przestałem jeżdzić do zoo karina od czasu ,gdy w Gdyni wyczaiłem Aquapet. Polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot-akwarysta Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Petos, ja kupuję w zoo karina właściwie tylko na Matarni. Fachową obsługa, atrakcyjne ceny - to ja polecam. A do aquapetu zajżę. Gdzie to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clarias Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Przede wszystkim w dobrych sklepach internetowych gdzie wiele rzeczy odnośnie akwarystyki można kupic po prostu taniej, nie wpsominając już o szerokim asortymencie i braku uciążliwych kolejek. To główne zalety takiej formy zakupów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts