Nikodem Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 (edited) Witam, potrzebuję do wtorku skana ćwiczeń z 5 pierwszych stron alles klar 2a. Obojętnie czy będzie to nowa wersja czy stara. Gdyż jedną część przerobiliśmy a następną już potrzeba. W księgarniach nie ma, w hurtowniach i allegro także. Jak ktoś wstawi to bardzo, ale to bardzo dziękuję! Edited March 30, 2014 by Nikodem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil123 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Nie łatwiej będzie spytać się kogoś z grupy? Nie no, takich tematów na forum akwarystycznym się nie spodziewałem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Pożyczyłem od kumpla i 3 godziny skanowania + jutro parę godzin drukowania. P.S po mnie możesz się spodziewać wszystkiego w tym dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIVELTV82 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Jeszcze jakiś czas temu znalazłam skan alles klar na chomikuj, powinno tam jeszcze być, skoro widziałam w sumie nie otwierałam tego pliku ale jak szukałam innych książek to zawsze były więc myślę że też znajdziesz, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts